Λαχανικά σε Πήλινο..
Υλικά:
3 κρεμμύδια
200 γρ. πράσα
200 γρ. καρότα
200 γρ. σέλινο
200 γρ. ντομάτες
200 γρ. πιπεριές
200 γρ. μελιτζάνες
Αλάτι, πιπέρι
Χυμός λεμονιού
Υλικά:
3 κρεμμύδια
200 γρ. πράσα
200 γρ. καρότα
200 γρ. σέλινο
200 γρ. ντομάτες
200 γρ. πιπεριές
200 γρ. μελιτζάνες
Αλάτι, πιπέρι
Χυμός λεμονιού
Υλικά για 6 άτομα:
1 πακέτο σπαγγέτι No6 3 κονσέρβες τοματάκια ολόκληρα ή ψιλοκομμένα 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κλαράκια σέλερι ψιλοκομμένο 1 φύλλο δάφνη Μερικά φύλλα βασιλικός 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι
Διαδικασία:
Υλικά :
1 κιλό παστός μπακαλιάρος
½ φλιτζάνι λάδι
1 ματσάκι σέλινο
4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
6 σκελίδες σκόρδο
5 πατάτες
3 κουταλιές ξίδι
2 κουταλιές άνηθο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση :
Υλικά (για 4-5 άτομα):
1 χταπόδι γύρω στα 2-3 κιλά
½ φλιτζ. ξύδι
2 κλωνάρια σέλινο
2 μικρά καρότα
1 μέτριο κρεμμύδι
1 κιλό πατάτες βρασμένες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
150 γρ. ελιές Καλαμών
10 κόκκους πιπέρι και λίγο τριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Μερικά φυλλαράκια μαϊντανό
1 φλιτζ. Ελαιόλαδο
Ο πολυαγαπημένος σας σιμιγδαλένιος χαλβας, αυτή τη φορά με άρωμα πορτοκάλι! Ακολουθείστε την εύκολη συνταγή του Σεφ Γιώργο Τσούλη και εντυπωσιάστε τους όλους!
ΥΛΙΚΑ
Για το χαλβά:
380 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
250 ml ηλιέλαιο
50 γρ. φιλέ αμυγδάλου, καβουρδισμένο
2 πορτοκάλια
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Υλικά:
Μισό μαρούλι
2 ντομάτες
Μισό φλίτζάνι καλαμπόκι
Μισό φλιτζάνο αρακά
Μισή κόκκινη πιπεριά
Μισή πράσινη πιπεριά
Μισό φρέσκο κρεμμύδι
ξύδι μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση: