Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 -
Ξάστερος ουρανός

13 °C

Σήμερα, 18. Ιανουαρίου 2018

ΚόσμοςΤι είναι η άσπρη γραμμή που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα;

Πολλές φορές θα έχετε δει μία άσπρη γραμμή που αφήνουν πίσω τους ορισμένα αεροπλάνα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό; Τι είναι τα ίχνη συμπύκνωσης;Έκρηξη έξω από αστυνομικό τμήμα στη Σουηδία

Συναγερμός έχει σημάνει στη σουηδική αστυνομία έπειτα από ισχυρή έκρηξη έξω από αστυνομικό τμήμα στο Rosengard.

Με τις έως τώρα αναφορές των σουηδικών ΜΜΕ που επικαλούνται και αστυνομικές πηγές, από την έκρηξη δεν υπάρχουν τραυματίες, ωστόσο αρκετά αυτοκίνητα έχουν υποστεί ζημιές.Ποτέ ξανά καφές στο αεροπλάνο!

Το νερό, ο καφές και τα αναψυκτικά είναι μάλλον τα πιο συνηθισμένα πράγματα που καταναλώνουμε κατά την διάρκεια μίας πτήσης, ωστόσο μία αεροσυνοδός των Αμερικανικών Αερογραμμών εξηγεί γιατί πρέπει - πάση θυσία - να σταματήσουμε να πίνουμε ένα από αυτά.Οι 20 προφητείες που έχουν βγει αληθινές

Δείτε 20 προφητείες που έχουν βγει αληθινές. Από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τη δολοφονια του Αβρααμ Λινκολν, το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τη χολέρα στην Κούβα.Η Βρετανία θέσπισε υπουργείο... Μοναξιάς!

Η βρετανική κυβέρνηση διόρισε υπουργό Μοναξιάς για να συνεχίσει το έργο της βουλευτίνας των Εργατικών Τζο Κοξ που δολοφονήθηκε από ακροδεξιό εξτρεμιστή το 2016 και να αντιμετωπίσει την μοναξιά που βιώνουν περισσότεροι από ένας στους δέκα Βρετανούς.Απίστευτα συγκινητική ιστορία: Τους άλλαξαν τα μωρά στη γέννα, αλλά κράτησαν τα «ξένα»!

Μια απίστευτη ιστορία φέρνει σήμερα στο φως δημοσίευμα του Guardian δίνοντας «τροφή για σκέψη» σχετικά με τα θέματα της γονικής αγάπης, τους βιολογικού παράγοντα στην ανατροφή παιδιών και της μοναδικής σχέσης που αναπτύσσεται με το μεγάλωμα ενός μωρού.