Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

7 °C

Σήμερα, 25. Μαρτίου 2019

Συμβουλές & TipsΚακοκαιρία έπεται μετά την 25η Μαρτίου

Ο καιρός φαίνεται πως έκανε το... χατήρι όσων μετέχουν ή παρακολουθούν τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Από την Τρίτη όμως το σκηνικό θα θυμίσει ξανά χειμώνα.

Η θερμοκρασία θα καταγράψει πτώση την ερχόμενη εβδομάδα και θα φτάσει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα την Πέμπτη. Παράλληλα, από την Τρίτη αναμένονται βροχές, καταιγίδες, αλλά και χιόνια στα ορεινά.4 μυστικά για τη σωστή επιλογή στρώματος

Αν ήρθε η ώρα να αλλάξεις το στρώμα σου και αναρωτιέσαι τι πρέπει να προσέξεις, έχε υπόψη πως οι ορθοπεδικές και ανατομικές προδιαγραφές κάθε στρώματος εξασφαλίζουν την χαλάρωση και ξεκούραση για κάθε μέρος του σώματος.

Η λαϊκή παροιμία «όπως στρώσεις θα κοιμηθείς», μάλλον δε βγήκε τυχαία…Διαχείριση χρόνου στη δουλειά - 10 απλές συμβουλές

1. Οργανώστε το χώρο σας
Το γραφείο είναι το βασίλειο σας. Για να μπορέσετε να καθιερώσετε τις παρακάτω προτεινόμενες συνήθειες, πρέπει να οργανώσετε το χώρο σας πρώτα. Αν, για παράδειγμα, ο εξοπλισμός σας είναι παλιός, ανανεώστε τον!Tips: Πείτε "Αντίο" στις κατσαρίδες για πάντα!

Υπάρχουν μερικά «κατοικίδια» που ενώ τα συναντάει κανείς σχεδόν σε κάθε σπίτι, θεωρούνται ανεπιθύμητα από τους ιδιοκτήτες και τους ενοίκους των σπιτιών, και όχι άδικα.

Πρόκειται για τις γνωστές αντιπαθητικές κατσαρίδες. Έτσι και τις αποκτήσετε είναι δύσκολο να τις ξεφορτωθείτε.

Μάθετε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές παρακάτω:Αυτο είναι το ημερίσιο όριο χρόνου μπροστά σε οθόνες

Αν ξοδεύετε περισσότερο από επτά ώρες την ημέρα μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τη νέα έρευνα του Τμήματος Οφθαλμολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κέιο. Σύμφωνα με την επιθεώρηση που δημοσιεύει η «JAMA Ophthalmology» το όριο του χρόνου μπροστά από οθόνες για τον μέσο άνθρωπο είναι οι επτά ώρες.6 γιατροσόφια για σκασμένες φτέρνες

Όταν πρόκειται να καταπολεμήσετε τις ξηρές, σκασμένες φτέρνες, η συνέπεια είναι το κλειδί, καθώς οι θεραπείες αυτές θα πρέπει να εφαρμόζονται κάθε μέρα αν θέλετε να έχετε αισθητά αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Δοκιμάστε τες!