Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 -
Ξάστερος ουρανός

26 °C

Σήμερα, 23. Ιουλίου 2017

Συμβουλές & TipsΤο κόλπο για να διώξετε τις μύγες

Υπάρχει τρόπος να παλλαγείτε από τις μύγες εύκολα, με φυσικό τρόπο και μόνο με υλικά από την κουζίνα σας χωρίς κόστος και χημικές, τοξικές ουσίες!

Τι θα χρειαστείτε:Αυτός Είναι ο Λόγος που «Πεθαίνουν» τα Φυτά σας!

Σίγουρα δεν παίζει ρόλο το ότι τα παραποτίζετε! 

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως τα παχύφυτα δεν παθαίνουν τίποτα, πως είναι πολύ δύσκολο να τα «σκοτώσετε». Εσείς, όμως, τα καταφέρνετε πολύ καλά και σε αυτό. Μπορείτε να τα «σκοτώσετε» με μεγάλη ευκολία και δεν καταλαβαίνετε τον λόγο.Τι πρέπει να γνωρίζετε για το αντιηλιακό

Δείτε μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τη χρήση αντιηλιακών το καλοκαίρι:

Πώς λειτουργεί;6 Πανέξυπνα Κόλπα για να Βγαίνουν τα Ρούχα σας Λιγότερο Τσαλακωμένα

Η μέρα των πλυντηρίων είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Πιο απαιτητικό όμως φαίνεται να είναι το σιδέρωμα (ιδιαίτερα τώρα που είναι καλοκαίρι!). Για να αποφύγετε, λοιπόν, αυτή τη βαρετή δουλειά που σας τρώει χρόνο και ενέργεια, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βγαίνουν τα ρούχα σας σχεδόν… σιδερωμένα.Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού; 10 οδηγίες επιβίωσης!

Αποσπάσματα από το άρθρο του Doug Copp στο ‘ Triangle of Life’, επιμέλεια έκδοσης από τον Larry Linn του MAA Safety Committee, που σώζει ζωές.


Καθάρισε εύκολα τις λαστιχένιες σαγιονάρες σου

Έβγαλες τις λαστιχένιες σαγιονάρες σου από τη ντουλάπα με τα καλοκαιρινά και διαπίστωσες ότι είναι πολύ βρώμικες για να τις φορέσεις; Δες πώς να τους κάνεις ένα καλό καθάρισμα πριν τις λιώσεις και πάλι στην παραλία και τις καλοκαιρινές βόλτες!

Θα χρειαστείς νερό, μία παλιά οδοντόβουρτσα και μαγειρική σόδα

Πώς να το κάνεις..