Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 -
Ξάστερος ουρανός

6 °C

Σήμερα, 19. Ιανουαρίου 2018

Πολιτισμός/ΤέχνεςΟι μεγάλες ξένες συναυλίες του 2018 στην Ελλάδα

Τα πρώτα μεγάλα μουσικά ονόματα που θα επισκεφτούν τη χώρα μας μέσα στο 2018 έχουν ήδη ανακοινωθεί κι εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις συναυλίες που δεν πρέπει να χάσετε, για να προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας καθώς πολλές προβλέπονται sold out!

 

 

Αγνωστος πίνακας του Van Gogh λύνει μυστήριο με άλλο έργο του καλλιτέχνη

Ένα προηγουμένως άγνωστο έργο αποδόθηκε στον Ολλανδό ζωγράφο από ερευνητές του Μουσείου Van Gogh στο Άμστερνταμ. Η ανακάλυψη αυτή οδήγησε στην αυθεντικοποίηση ενός δεύτερου σχεδίου του Van Gogh.Σκάνδαλα και αποκαλύψεις στο “The Post”

Η Μέριλ Στριπ και ο Τομ Χανκς πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η οποία αγγίζει το ευαίσθητο θέμα της Ελευθερίας του Τύπου.

Το «The Post», που απέσπασε 6 υποψηφιότητες στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της νέας χρονιάς.

 

Κρούγκερ: Το Χόλιγουντ αλλάζει γιατί οι άνδρες φοβούνται

Η ηθοποιός Νταϊάν Κρούγκερ δήλωσε ότι κίνημα #Metoo (Και εγώ) που δημιουργήθηκε μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, άλλαξε τα πράγματα στον χώρο του κινηματογράφου «γιατί οι άνδρες φοβούνται», αλλά εξέφρασε αμφιβολία ότι οι αλλαγές αυτές θα διαρκέσουν πολύ.