Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 -

ΤαξίδιαΠαραλία Μυλοκοπή, τιρκουάζ νερά στον Δήμο Λουτρακίου

Η παραλία Μυλοκοπή, βρίσκεται στον Κορινθιακό Κόλπο και ανήκει στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Απέχει από την Αθήνα περίπου 1 ώρα 30 λεπτά, από το Λουτράκι 30 λεπτά και από την Περαχώρα 15 λεπτά.To άγνωστο νησί σε σχήμα σπαθί με τα μυστηριώδη αρχικά βρίσκεται στην Ελλάδα!

Ανάμεσα στην Αίγινα και το Αγκίστρι υπάρχει ένα νησάκι που δεν είναι πολύ γνωστό για το όνομά του αλλά για το ιδιαίτερο σχήμα του.

Το νησί Μετώπη από ψηλά μοιάζει με σπαθί και το βλέμμα κλέβει μια κόκκινη λίμνη στη γωνία του.Νταμούχαρη: Το χωριό στο Πήλιο με τη χουλιγουντιανή φήμη

Η Νταμούχαρη, αν και φαινομενικά είναι ένα πολύ ήσυχο και γαλήνιο χωριό στο Πήλιο, η φήμη της έχει ταξιδέψει μέχρι τα πέρατα του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα μέσω του Χόλιγουντ, καθώς το αφοπλιστικό τοπίο της αποτέλεσε φυσικό σκηνικό για μια παγκοσμίου φήμης χολιγουντιανή ταινία, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο box office.Αυτό είναι το αρχαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο βρίσκεται στην Ιαπωνία και λειτουργεί εδώ και 1.317 χρόνια

Στην Ιαπωνία, στο εμβληματικό όρος Φούτζι, δεσπόζει ανάμεσα σε πολλές θερμές πηγές, το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Πρόκειται για την παλαιότερη επιχείρηση σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με το βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες.