Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021 -
Μέτριο

10 °C

Σήμερα, 5. Δεκεμβρίου 2021

ΤαξίδιαΛούσιος ποταμός: Εκεί όπου λούστηκε ο νεογέννητος Δίας..

Η Ελλάδα είναι ένας θησαυρός από μύθους και ιστορίες που συναρπάζουν για πολλές περιοχές της. Ένα από αυτά τα μέρη που έχει συνδεθεί ιδιαίτερα με τον μύθο είναι ο ποταμός Λούσιος. Σπάνια ομορφιά και καταπράσινα τοπία θα σε μαγέψουν και ταυτόχρονα θα σε χαλαρώσουν.

 

Βερολίνο: Η ιστορία που κρύβει η αρχιτεκτονική του και οι ωραιότερες τοποθεσίες του..

Το Βερολίνο, είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Γερμανίας. Ως προς τον πληθυσμό ειναι η μεγαλύτερη (μετα την αποχώρηση της Βρετανίας απo την Ευρωπαϊκή ένωση) πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης η πόλη του Βερολίνου αποτελεί και κρατίδιο της γερμανικής ομοσπονδίας.Το άγνωστο σπήλαιο του Αγίου Γάλακτος στη χίο και ο θρύλος που το συνοδεύει..

Τα σπήλαια της Ελλάδας αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία που μπορείς να ανακαλύψεις και να εξερευνήσεις στα ταξίδια και τις αποδράσεις σου.Φθινοπωρινή απόδραση στη Λίμνη Πλαστήρα: Χαλάρωση & επαφή με τη φύση..!

Η λίμνη Πλαστήρα είναι ένας τόπος που δημιουργήθηκε με ανθρώπινη παρέμβαση, μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που το ανθρώπινο χέρι συνεργεί στη δημιουργία ενός φυσικού περιβάλλοντος απαράμιλλης ομορφιάς.Φθινοπωρινές αποδράσεις στην Ελλάδα - Μερικά από τα πιο περιζήτητα ορεινά χωριά..

Η Ελλάδα είναι όμορφη όλες τις εποχές του χρόνου, καθώς η μεσογειακή της ομορφιά, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, της δίνει πολλά ατού. Θέλετε απόδειξη; Περπατήστε μαζί μας μερικά από τα πιο περιζήτητα ορεινά χωριά στην Ελλάδα για φθινοπωρινή και απολαύστε υπέροχες βόλτες στα λιθόστρωτα καλντερίμια τους.Τα πιο όμορφα ορεινά χωριά: