Τρίτη 23 Απριλίου 2019 -
Ελαφριά βροχή

18 °C

Σήμερα, 23. Απριλίου 2019

ΤαξίδιαΠροορισμός της εβδομάδας: Χίος - Πάσχα στο πιο...εκρηκτικό νησί της Ελλάδας!

Απέχουμε μόνο μια εβδομάδα από το Πάσχα και σας προτείνουμε έναν προορισμό που προσελκύει Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες, όχι μόνο για τις όμορφες παραλίες του το καλοκαίρι, αλλά και για τα ξεχωριστά έθιμά του την πασχαλινή περίοδο!

Σαλπάρουμε για Χίο!

MILOICHIOS.jpgΛουτρό: Το πανέμορφο χωριουδάκι στα Σφακιά που δεν έχει δρόμους

Η διαδρομή με το καραβάκι από τη Χώρα Σφακίων διαρκεί όσο χρειάζεται, για να προετοιμαστείς για την απλή και αυθεντική ζωή που σε περιμένει μόλις φτάσεις.

Το χωριουδάκι χτισμένο αμφιθεατρικά στον απάνεμο κόλπο με τα χαμηλά σπιτάκια, το ένα και μοναδικό μπαράκι και τα τραπέζια δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα, σε βάζει από την πρώτη στιγμή σε ρυθμούς απόλυτης χαλάρωσης.

  

Πάσχα με θαλασσινή αύρα στα Κύθηρα..ΕΙΚΟΝΕΣ

Από τα λιγοστά νησιά της χώρας πού ή θα λατρέψεις ή δεν θα θέλεις να ξαναεπισκεφτείς, καθώς η ιδιαίτερη και άγρια ομορφιά τους δεν μπαίνει σε κατηγορίας, γι αυτό και έχει την «πολυτέλεια» να «παίζει» μόνο του στην κατηγορία του.48 ώρες στην Κωνσταντινούπολη..ΕΙΚΟΝΕΣ

Υπάρχουν οι πόλεις που τις αγαπάς, οι πόλεις που τις νιώθεις με τα χρόνια δικές σου και μετά είναι οι πόλεις, σαν την Κωνσταντινούπολη, που τις ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα – της Μαρίας Θ. Μασούρα