Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 -
Μερική συννεφιά

21 °C

Σήμερα, 20. Ιουνίου 2018

Ορθοδοξία2ο Διεθνές Συνέδριο για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική στην Ορθόδοξη Ακαδημία της Κρήτης

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, στις 9 π.μ. ξεκίνησαν οι εργασίες του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική, υπό τον τίτλο «Ύδωρ Ζων 2018», στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμβάρι Χανίων.

 Άγιος Παΐσιος: Ο διάβολος τώρα οργώνει, ο Χριστός όμως θα σπείρει τελικά

Σήμερα, μέσα στους τόσους κινδύνους που ζει ο άνθρωπος, ο Θεός τον φυλάει όπως η μάνα το μικρό παιδί, όταν αρχίζει να περπατάει. Τώρα μας βοηθούν πιο πολύ ο Χριστός, η Παναγία, οι Άγιοι, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε.Παγκόσμιο συνέδριο: Η ορθοδοξία στα ψηφιακά μέσα. Πως επηρεάζει και ποια είναι τα αποτελέσματα στον κόσμο μέσω του Διαδικτύου

Παρακολουθήστε ζωντανά τις εργασίες της πρώτης ημέρας του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική DMOPC18 «Ύδωρ Ζων» από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι.

 Δείτε εδώ.Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός - Θέλουμε ανθρώπους με δυνατή προσευχή

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, μιλάει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στο Γαλάτσι σε εκδήλωση του Συλλόγου «Ενωμένη Ρωμηοσύνη».

Οι όμορφες ομιλίες του καναλιού της PEMPTOUSIAS θα βρίσκονται στο φάκελο: ΨΥΧΗΣ ΙΑΤΡΕΙΟΝ-PEMPTOUSIA TVΔεύτερο Διεθνές Συνέδριο για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική, «Ύδωρ Ζων»

Δεύτερο Διεθνές Συνέδριο για τα Ψηφιακά Μέσα και την Ορθόδοξη Ποιμαντική, «Ύδωρ Ζων»

(2nd International Conference on Digital Media and Orthodox Pastoral Care) DMOPC18

Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, Κολυμπάρι

18-21 Ιουνίου 2018

Θέμα Συνεδρίου 2018:Προσευχή για την γλωσσοφαγιά από το Άγιον Όρoς

Σε… “γλωσσοτρώνε”; Είναι μια ερώτηση που συχνά ακούγεται μέσα στην οικογένεια ακόμη και ανάμεσα σε φίλους, όταν υπάρχουν κάποια ατυχή συμβάντα. Δείτε παρακάτω την καλύτερη προσευχή την οποία προτείνει κατά της γλωσσοφαγιάς, ένας μεγάλος Άγιος της Ορθοδοξίας, ο Άγιος Άρσένιος: