Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 -
Ξάστερος ουρανός

26 °C

Σήμερα, 23. Ιουλίου 2017

ΥγείαΤα οφέλη της εγχείρησης στη σπονδυλική στήλη

Μέχρι πριν από μια δεκαετία, μια επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, κρίνονταν, συνήθως απαγορευτική, όταν ασθενής και γιατρός, συνυπολόγιζαν τους κινδύνους και τα ...οφέλη της εγχείρησης.Πως θα προστατέψετε το δέρμα σας από 6 συνηθισμένα καλοκαιρινά προβλήματα

Στις καλοκαιρινές του διακοπές συνήθως παρουσιάζονται δερματικοί ερεθισμοί, εξανθήματα με έντονο κνησμό ή αιφνίδια έξαρση ακμής.
 


Τι δείχνουν οι φακίδες στα μάτια για πιθανές σοβαρές παθήσεις των οφθαλμών

Νέα επιστημονική μελέτη δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Investigative Ophthalmology & Visual Science και παρουσιάζει τις περιπτώσεις ατόμων που οι οφθαλμολογικές παθήσεις είναι πιο συχνές και με τι ακριβώς συνδέονται αυτές οι παθήσεις.Πόνος στα νεφρά: Ποιες σοβαρές παθήσεις κρύβει

Πολλές από τις αιτίες της νεφρικής νόσου που οδηγεί σε πόνο στα νεφρά οφείλονται σε υποκείμενες παθήσεις που μπορούν να έχουν οξεία ή χρόνια επίδραση στη νεφρική λειτουργία. Κάποια άτομα μπορεί να γεννηθούν με μια ανωμαλία που είναι γενετικά καθορισμένη να επηρεάζει τα νεφρά.
 


Οι 7 «κανόνες» που προστατεύουν ταυτόχρονα καρδιά και εγκέφαλό

Αν λαμβάνετε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της καρδιακής σας υγείας –και μάλιστα από νεαρή ηλικία– τότε θα επωφεληθείτε διπλά αργότερα, αφού και πιο δυνατή καρδιά θα έχετε αλλά και πιο «κοφτερό» μυαλό.

 Προσοχή - Αυτό το προϊόν καταγγέλλει ο ΕΦΕΤ που πωλείται μέσω του καναλιού "Ε"

Την προσοχή των καταναλωτών στις ετικέτες των τροφίμων εφιστά ο
Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων ΕΦΕΤ, με αφορμή την προώθηση προϊόντος, μεταξύ άλλων και μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, με την εμπορική ονομασία: