Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

25 °C

Σήμερα, 22. Ιουλίου 2019

Ομορφιά5 κινήσεις-ματ για να προλάβετε την γήρανση!

Για όσους νιώθουν νέοι και θέλουν να δείχνουν για πάντα έτσι, χωρίς να φαίνονται τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό τους, δεν χρειάζονται μαγικά πορτρέτα ή το ελιξήριο κάποιου μυστήριου δρυΐδη. Το μυστικό είναι απλό και βασίζεται σε μερικές συμβουλές.

 Λεμόνι, το απόλυτο όπλο ομορφιάς: Δείτε μερικά από τα μικρά θαύματά του για το δέρμα..

Όταν η φύση σου δίνει το λεμόνι, τότε δεν 

χρειάζεται να ψάχνεις για το καλύτερο προϊόν ομορφιάς, το έχεις ήδη στα χέρια σου.

Δείτε μερικά από τα μικρά θαύματα του λεμονιού για το δέρμα!Μη βιαστείτε να πετάξετε το κραγιόν που τελειώνει

Όλες οι γυναίκες έχουμε ένα αγαπημένο κραγιόν που αγοράζουμε ξανά και ξανά.

 

Προτού, όμως, βιαστείτε να αγοράσετε την επόμενη συσκευασία, αφιερώστε λίγα λεπτά ώστε να αξιοποιήσετε αυτό που ήδη έχετε μέχρι τέλους.

Για να το πετύχετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:"Πώς να κάνω τα μαλλιά μου;" - Μία απάντηση για κάθε τύπο μαλλιών

Κατά κανόνα οι γυναίκες που έχουν ίσια μαλλιά θα ήθελα να έχουν σγουρά. Οι σγουρομάλλες έχουν τρελαθεί στο «σίδερο» και οι μελαχρινές μεγαλώνοντας γίνονται ξανθιές. Γιατί, όμως, να μη δοκιμάσετε να «δουλέψετε» με τα μαλλιά που σας έδωσε η φύση;Αυξήστε με φυσικό τρόπο το κολλαγόνο σας!

Το κολλαγόνο βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα όργανα του σώματος, όπως στα οστά, το δέρμα, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τους χόνδρους.Καλοκαίρι: Πώς μπορούμε να τονώσουμε το δέρμα μας σε πρόσωπο και λαιμό

Η έντονη ηλιοφάνεια το καλοκαίρι, σε συνδυασμό με τα μπάνια στη θάλασσα, κάνουν το δέρμα μας να χάσει τη λάμψη του, το σφρίγος και την απαλότητά του, αλλά και την ανθεκτικότητά του στον χρόνο.