Πέμπτη 09 Απριλίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

15 °C

Σήμερα, 9. Απριλίου 2020

ΟμορφιάΠως να βάψεις τα μαλλιά σου στο σπίτι… σαν επαγγελματίας

Ο βασικός και απαράβατος κανόνας που πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα, όταν αποφασίζει να βάψει μόνη της, στο σπίτι τα μαλλιά της, είναι να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί βαφής, που έχει επιλέξει.

Διαβάστε, λοιπόν, το πίσω μέρος του κουτιού και μελετήστε τις πρόσθετες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής του χρώματος των μαλλιών.Διατροφικά μυστικά για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα..

Δε χρειάζεται να ξοδεύετε μια περιουσία για κρέμες προσώπου καθώς μπορείτε να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται υγιές κι όμορφο μέσα από το πιάτο σας.Πώς να αντιμετωπίσεις τις ρυτίδες στο μέτωπο!

Οι ρυτίδες είναι ένα σύμπτωμα της γήρανσης. Καθώς μεγαλώνεις το δέρμα σου χάνει την ελαστικότητά του και σε συνδυασμό με τα γονίδια και άλλους παράγοντες που θα αναφερθούν στη συνέχεια, εμφανίζεται σιγά σιγά ο μεγαλύτερος εφιάλτης μίας γυναίκας που φοβάται να μεγαλώσει. Από τα πιο ευπαθής σημεία για ρυτίδες αποτελεί το μέτωπο και γι’ αυτό χρειάζεται αρκετή προσοχή.Βρέθηκε άλμπουμ με φωτογραφίες γυναίκας με διάσημους του Χόλυγουντ

Ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών στο Βέλγιο ξεκίνησε αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρει τον νόμιμο κάτοχο ενός ασυνήθιστου δωρηθέντος αντικειμένου: ενός άλμπουμ γεμάτου φωτογραφίες, που παρουσιάζουν μια μυστηριώδη γυναίκα να ποζάρει με διασημότητες.Πώς να προετοιμάσεις σωστά το δέρμα του προσώπου σου για την άνοιξη

Ο χειμώνας φθάνει ολοένα προς το τέλος του και ο καιρός αρχίζει να αλλάζει και η μέρα να μεγαλώνει. Έτσι αλλάζουν και τα χρώματα που διαλέγουμε για τα ρούχα και το μακιγιάζ μας. Πολλές φορές όμως παραμελούμε το δέρμα μας. Για πολλούς λόγους λοιπόν θα πρέπει να προετοιμάσεις σωστά το δέρμα του προσώπου σου για την άνοιξη.Πέντε ασκήσεις για γυμνασμένα και όμορφα πόδια..

«Πώς μπορώ να αποκτήσω καλλίγραμμα πόδια;» Στην πιο συνηθισμένη ερώτηση των περισσότερων ασκούμενων η απάντηση δεν είναι ιδιαίτερα σύνθετη. Για να αποκτήσουμε καλλίγραμμα πόδια θα πρέπει να τα γυμνάσουμε, επιλέγοντας μια ποικιλία από αποτελεσματικές ασκήσεις οι οποίες στοχεύουν στους γλουτούς, τους τετρακέφαλους, τους μηριαίους και τις γάμπες.