Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 -

ΟμορφιάΠέντε καθημερινές συνήθειες που γερνούν το δέρμα, σύμφωνα με την επιστήμη

Μπορεί να μην υπάρχει το ελιξίριο της αιώνιας νεότητας, ωστόσο υπάρχουν τρόποι για να επιβραδύνουμε την επίδραση του χρόνου στο δέρμα μας.

Αν ξεκινήσουμε τώρα να αποφεύγουμε τις παρακάτω επιβλαβείς συνήθειες, τότε θα βελτιωθεί η εξωτερική μας εικόνα, αλλά -κυρίως- θα αποκτήσουμε έναν υγιέστερο τρόπο ζωής, συνολικά.Δέρμα: Πως να το περιποιηθήτε σωστά..

Το δέρμα μας απαιτεί μια καλή ρουτίνα περιποίησης για να είναι υγιές και να διατηρήσει τη σφριγηλότητά του. Κι αυτό γιατί η επιδερμίδα ξεκινά να γερνά ήδη από τη νεαρή ηλικία των είκοσι χρόνων, ακόμα κι αν δεν το βλέπουμε. Ενώ σίγουρα τα γονίδιά μας παίζουν ρόλο σε αυτό, εξίσου σημαντικές είναι και οι καθημερινές μας συνήθειες φροντίδας του.Tips για όμορφα και γερά μαλλιά

Η υγιής εξωτερική εμφάνιση βασίζεται εξίσου στην περιποίηση του σώματός σας τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Και αν για το πρώτο, εκτός από τους φυσικούς τρόπους, υπάρχει πληθώρα καλλυντικών προϊόντων, που συνδράμουν στον ίδιο σκοπό, για το δεύτερο, η βασικότερη, εγγυημένη μέθοδος φροντίδας είναι η διατροφή.Υγεία του δέρματος: Πώς επηρεάζεται από την ψυχική μας διάθεσή..

Aυτό που αισθάνεστε εσωτερικά μπορεί να φανεί εξωτερικά. Η διάθεσή σας μπορεί οπωσδήποτε να επηρεάσει το δέρμα σας και το δέρμα σας μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας.Νέα ανακάλυψη επιστημόνων -Ανοίγει ο δρόμος για να σταματήσουν να γκριζάρουν τα μαλλιά

Επιστήμονες μπορεί να ανακάλυψαν γιατί τα μαλλιά γκριζάρουν και τα αποτελέσματα της έρευνας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θεραπεία που θα σταματήσει ή θα αντιστρέψει τη διαδικασία που οι περισσότεροι απεύχονται.Μια νέα μελέτη δείχνει ότι τα βλαστοκύτταρα μπορεί να «κολλάνε» καθώς τα μαλλιά γερνούν και να χάνουν την ικανότητά τους να ωριμάζουν και να διατηρούν το χρώμα τωTips για φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα

Όλοι θέλουμε ένα υγιές, λαμπερό, νεανικό και καθαρό δέρμα, αλλά αυτός ο στόχος δεν είναι πάντα τόσο εύκολος όσο μπορεί να ακούγεται.
Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να κάνετε σημαντικές «θυσίες», να χρησιμοποιείτε άπειρα προϊόντα ομορφιάς και να αφιερώνετε πολύ χρόνο για να φροντίσετε το πρόσωπό σας.