Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

7 °C

Σήμερα, 20. Ιανουαρίου 2021

Αθλητισμός



Στις 19 Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Μετά από απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας στη σημερινή (18/01) της συνεδρίαση, οι εκλογές της ΕΠΟ μετατέθηκαν για τις 19 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές της ΕΠΟ είχαν αναβληθεί ήδη αρκετές φορές ενώ κανονικά ήταν προγραμματισμένες για αύριο, Τρίτη 19 Ιανουαρίου.



Σοφία Μπεκατώρου: Είμαι συγκλονισμένη και ευτυχισμένη που ο κόσμος είναι τόσο πολύ ευαισθητοποιημένος

Γιατί βγήκε και μίλησε τώρα αλλά και στην ευαισθητοποίηση που έχει δείξει ο κόσμος αναφέρθηκε σε νέα της συνέντευξη η Σοφία Μπεκατώρου.



Μείωση περίπου 2 δις στο μεταγραφικό παζάρι

Τα ποσά που δαπανήθηκαν για μεταγραφές παικτών στο διεθνές ποδόσφαιρο μειώθηκαν κατά 23,4% πέρυσι, λόγω του οικονομικού αντίκτυπου που είχε στο άθλημα η πανδημία του κορωνοϊού.

Τα στοιχεία που δημοσίευσε η FIFA έδειξαν ότι οι συνολικές δαπάνες σε ολόκληρο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο ήταν 5,63 δις δολάρια (4,66 δεις ευρώ), από 7,35 δις δολάρια το 2019 (6,08 δις ευρώ).



O Μέσι αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία

Συμβαίνει και στις… καλύτερες οικογένειες. Μπορεί για 17 χρόνια επαγγελματικής καριέρας η λέξη «αποβολή» να ήταν άγνωστη στο λεξικό του Λιονέλ Μέσι, όμως, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.



ΕΠΟ: Επισημοποιείται η μεταφορά της ημερομηνίας των εκλογών

Το μεσημέρι της Δευτέρας η ΕΠΟ θα επισημοποιήσει την αλλαγή ημερομηνίας των εκλογών της Ομοσπονδίας που αναμένεται να πάνε για μετά τις 15 Φλεβάρη.

Ως γνωστόν λόγω ενός τεχνικού προβλήματος, η υπ’ αριθμόν 52 προγραμματισθείσα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. δεν έγινε την Παρασκευή.



O Τζόκοβιτς ζητά προπονήσεις για όλους τους τενίστες

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μέσω μιας λίστα που έστειλε στο Australian Open, ζητάει από τους διοργανωτές να σεβαστούν τους παίκτες και να τους φερθούν με τις όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες γίνεται.

Ο κορυφαίος τενίστας, εκμεταλλευόμενος τη φήμη του ζητάει ίση μεταχείριση και τη δυνατότητα να κάνουν προπονήσεις όλοι οι παίκτες.