Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 -
Μερική συννεφιά

14 °C

Σήμερα, 19. Απριλίου 2021

ΕλλάδαΠόσο και πού έχουν δουλέψει οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί..

Aμέσως μετά τη λήξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο Γερμανός κοινωνιολόγος Μαξ Βέμπερ παρέθεσε στο πανεπιστήμιο του Μονάχου μια διάλεξη που ακολούθως κυκλοφόρησε και ως δοκίμιο, υπό τον τίτλο «Η πολιτική ως επάγγελμα».Εύβοια: Σύλληψη Γερμανού νεοναζί με διεθνές ένταλμα που συμμετείχε στα επεισόδια στην Λέσβο

Στη σύλληψη ενός Γερμανού προχώρησε η αστυνομία στην Εύβοια, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο Ευρωπαϊκά Εντάλματα σύλληψης από τις Αρχές τις Γερμανίας.Τα εντάλματα αφορούσαν τα αδικήματα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.Θάνατος Κορίνας: Πως την αποχαιρέτησαν οι φίλοι της στη Γαύδο..

Ένα στεφάνι σε σχήμα καρδιάς, σχηματισμένο στο χείλος του μοιραίου γκρεμού. Ένα τετράδιο με αφιερώσεις. Λίγα κόλυβα με το όνομα της Κορίνας.

 Συγκίνηση και σιγή.

Στη συνάντηση που διοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής στη Γαύδο οι φίλοι της Κορίνας, τα λόγια ήταν περιττά.Τέλος στα σενάρια για Πάσχα στο χωριό: Με Self tests και στις εκκλησίες..

«Φρένο» φαίνεται πως μπαίνει στα σχέδια για Πάσχα στο χωριό και μετακινήσεις με την κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα υγείας της χώρας να είναι δραματικήΤα νοσοκομεία της Αττικής βρίσκονται αντιμέτωπα με συνθήκες «πολέμου» καθώς, μεταξύ άλλων, δεκάδες ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.Μετά το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου έχει πλέον τετράποδο ένοικο

Ο Πίνατ, το γλυκό και παιχνιδιάρικο σκυλάκι που γνώρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης, υιοθετήθηκε από τον Πρωθυπουργό.Δένδιας: Να μην κρύψουμε τις διαφορές με την Άγκυρα κάτω από το χαλί.. Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας συνάντησης με Τσαβούσογλου..