Σάββατο 01 Απριλίου 2023 -

ΕλλάδαΈρχονται νέες αυξήσεις «φωτιά» στα ράφια των σούπερ μάρκετ από Δευτέρα

Νέες  ανατιμήσεις ξεκινούν από τη Δευτέρα σε βασικά προιόντα βάζωντας νέα «φωτιά» στα πορτοφόλια των καταναλωτών.

 Ενδεικτικά, σύμφωνα με την Ένωση Καταναλωτών:Μεγάλη φωτιά στη Φθιώτιδα – Επιχειρούν δύο Canadair..

Η φωτιά στη Φθιώτιδα εκδηλώθηκε το μεσημέρι και πολύ γρήγορα πήρε διαστάσεις και άρχισε να επεκτείνεται…Ο Ναός της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας στο φαράγγι της Σαμαριάς..

Ο μικρός μονοχωρος καμαροσκέπαστος ναός της Οσίας Μαρίας  της Αιγυπτίας βρίσκεται στον έρημο οικισμό της Σαμαριάς, μέσα στο ομώνυμο φαράγγι, και σε σημείο που οδηγεί σύντομο μονοπάτι. Σύμφωνα με μια από τις εκδοχές, το όνομά του φαραγγιού της Σαμαριάς προέρχεται από την παραφθορά του ονόματος της Οσίας Μαρίας. Ο ναός εορτάζει την 1η Απριλίου.Χανιά: Καρχαρίας 2 μέτρων ξεβράστηκε νεκρός σε παραλία της Κισσάμου

Ένα νεκρό καρχαριοειδές, εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου, στην περιοχή της Καλυβιανής, στην δυτική άκρη του κόλπου της Κισσάμου.

Το άτυχο ζώο έχει μήκος περίπου δύο μέτρα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το είδος του καρχαρία, κάτι το οποίο αναμένεται να εξακριβωθεί από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.Που βρίσκετε ο μοναδικός στην Ελλάδα ενοριακός ναός αφιερωμένος στον Ακάθιστο Ύμνο

Στην καρδιά της πανέμορφης παλιάς πόλης της Ξάνθης, με τα εναπομείναντα αρχοντικά και διατηρητέα κτίσματα, μάρτυρες της λαμπρής εποχής του καπνεμπορίου, μακριά από την τουριστική διαδρομή που συνήθως ακολουθούν οι περισσότεροι επισκέπτες, δεσπόζει μια γραφική πετρόχτιστη εκκλησία, μοναδική στην Ελλάδα, που εορτάζει και πανηγυρίζει κάθε χρόνο την τελευταία Παρασκευή των Χαιρετισμών (31 ΜΟι ψηφιακοί νομάδες ψηφίζουν Ρόδο -Γιατί επιλέγουν το νησί, τα τέσσερα μέτρα για τη στήριξή τους..

Σειρά ενεργειών και δράσεων προς την κατεύθυνση στήριξης της κοινότητας των ψηφιακών νομάδων που ζουν και εργάζονται εξ αποστάσεως στη Ρόδο ανακοινώνει ο δήμος.