Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

Media



Πωλείται η πρώην κατοικία σε μαύρο χρώμα του Ορλάντο Μπλουμ για σχεδόν 5 εκατ. δολάρια

Δέκα χρόνια μετά την πώληση της πολυτελούς κατοικίας σε στιλ ράντσο από τον διάσημο πρωταγωνιστή Ορλάντο Μπλουμ για σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια δολάρια, το ακίνητο του Χόλιγουντ Χιλς, στο Λος Άντζελες βγαίνει ξανά στην αγορά.



Η Σάρον Στόουν σκέφτεται να φύγει από τις ΗΠΑ αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ

Η Sharon Stone σκέφτεται να εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες αν ο Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) κερδίσει τον Νοέμβριο τις προεδρικές εκλογές, αναφέρει η Daily Mail.

«Σίγουρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα σπίτι στην Ιταλία. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα έξυπνο σχέδιο αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και προσθέτει.



Πρίγκιπας Χάρι για Λονδίνο: «Δεν θα φέρω τη γυναίκα μου πίσω σε αυτή τη χώρα εξακολουθεί να είναι επικίνδυνο»

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε δηλώσει προηγουμένως ότι «αισθάνθηκε αναγκασμένος» να αποχωρήσει από τον βασιλικό του ρόλο και να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο επικαλούμενος ανησυχίες για την ασφάλεια της οικογένειάς του.



Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζίτζι Χαντίντ σχεδιάζουν τον γάμο τους μετά από εννέα μήνες σχέσης

Ο χολυγουντιανός σταρ Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) και το διάσημο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) φαίνεται ότι κάνουν γαμήλια σχέδια παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει μόλις εννέα μήνες από τη γνωριμία τους.



Τα γενέθλια της Τζένιφερ Λόπεζ και το μήνυμα προς τους θαυμαστές της

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της με ένα φαντασμαγορικό πάρτι στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης επιλέγοντας ως θέμα τη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Bridgerton».



Η μυστική μάχη για το μέλλον της αυτοκρατορίας Μέρντοχ

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ είναι εγκλωβισμένος σε μια μυστική νομική μάχη εναντίον τριών από τα παιδιά του, για το μέλλον της αυτοκρατορίας των μέσων ενημέρωσης της οικογένειας, σύμφωνα με ένα δικαστικό έγγραφο που περιήλθε στην κατοχή των New York Times.