Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Media



Δυνατή αναμέτρηση απόψε στο Survivor

Οι Κόκκινοι μετράνε ήδη την πρώτη υποψηφιότητα από την ομάδα τους και σήμερα οι δύο ομάδες του Survivor μπαίνουν δυναμικά στο στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία.

Μία πολύ δυνατή αναμέτρηση με πάθος, ένταση και ματσαρίσματα που πάνε πόντο πόντο.



Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού για Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστο Μάστορα

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τον τελευταίο καιρό αναφορικά με τη σχέση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα, καθώς έχουν φουντώσει οι φήμες ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

Έπειτα από δύο χρόνια, ήρθαν τα αμοιβαία unfollow στο Instagram, που ήρθαν για να ενισχύσουν τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί.

 



Μ.Αργυράκη: «Έπαθα σπασμό χορδών – Δεν άκουγα τίποτα»

Η Μπέσσυ Αργυράκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά από την εμφάνισή της στο J2US.



Η ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στον Μανώλη Κονταρό για την Βανδή και τον Μπισμπίκη

H Κατερίνα Καινούργιου γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα στην εκπομπή της. Ένας από τους καλεσμένους της ήταν ο Μανώλης Κονταρός, με την παρουσιάστρια του ALPHA να αναφέρει πως της έχει δώσει μία υπόσχεση χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.



Μαρίνα Πατούλη: «Η χειρότερη περίοδος ήταν όταν στοχοποιήθηκε η οικογένειά μου με τα χρυσά σαλόνια»

«Η χειρότερη περίοδος ήταν όταν στοχοποιήθηκε η οικογένειά μου με τα χρυσά σαλόνια», είπε η Μαρίνα Πατούλη, συμπληρώνοντας σε αυστηρό ύφος ότι «δεν το επιτρέπω όταν χλευάζεται η οικογένειά μου».



Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

 Επιτέλους η πρίγκιπισατης Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε δημοσίως στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ κατά την επίσκεψη τους σε κατάστημα με γεωργικά είδη στο Γουίνδσορ.