Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

υγεία



Αυτό είναι το φρούτο που μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα φρούτα μπορούν να προστατεύσουν την υγεία και να συμβάλουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. 

Τα φρούτα περιέχουν ένα συνδυασμό ευεργετικών θρεπτικών συστατικών, όπως:



Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον θάνατο του πατέρα του – «Φρόντισαν κάποιοι να μη βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της κλινικής»

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, αποχαιρετά τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 79 ετών. Για άλλη μια φορά αφήνει αιχμές για τους χειρισμούς του νοσοκομείου, σημειώνοντας πως «φρόντισαν κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής».



Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Την εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου, του αδελφού και της μητέρας του για την υπόθεση του πατέρα του βουλευτή, που απεβίωσε σήμερα, ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο Αλέξη Κούγια, το οποίο, σε ανακοίνωση αναφέρει ότι αφού λάβει τον ιατρικό φάκελο θα προχωρήσει σε ενέργειες κατά όλων των υπευθύνων.

Ειδικότερα, στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:



Είναι γεγονός: Αυτά τα γλυκά κάνουν καλό στην υγεία

Όλοι γνωρίζουμε πως τα γλυκά δεν κάνουν καλό στην υγεία, καθώς έχουν πολύ ζάχαρη και συνιστάται να αποφεύγονται.

Υπάρχουν, όμως, και κάποια υγιεινά γλυκά που χαρίζουν ενέργεια χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό.



Γαλακτωματοποιητές: Τα πρόσθετα τροφίμων που αυξάνουν τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2 – Τι έδειξε έρευνα

Επιστήμονες μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν κατέληξαν στο συμπέρασμα πως κάποιοι γαλακτωματοποιητές, ένα κοινό πρόσθετο τροφίμων που χρησιμοποιείται σε πολλά επεξεργασμένα και συσκευασμένα τρόφιμα, συνδέονται με τον διαβήτη τύπου 2.



Επιστολή ΙΣΑ σε Α.Γεωργιάδη για εργασία των ιδιωτών ιατρών στα δημόσια νοσοκομεία

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) απέστειλε επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας του να θεσμοθετήσει την δυνατότητα οι ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί να εργάζονται στα δημόσια νοσοκομεία.