Κουλούρια με κανέλα
Υλικά
-
250 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
-
1 φλιτζάνι ζάχαρη
-
2 αυγά
250 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 αυγά
Το μελομακάρονο είναι ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται βασικά από αλεύρι, σιμιγδάλι, λάδι, χυμό πορτοκαλιού και μέλι.
Αφράτη, εύκολη και αρωματική μηλόπιτα με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα! Ο ιδανικός συνδυασμός ξινών και κόκκινων μήλων χαρίζει ισορροπημένη γεύση και υπέροχο άρωμα.
260 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Ένα κλασικό, αρωματικό γλυκό με μήλα, κανέλα και καρύδια, τυλιγμένο σε τραγανή σφολιάτα. Ιδανικό για κάθε περίσταση — από το Κυριακάτικο τραπέζι μέχρι τον απογευματινό καφέ.
Προετοιμασία: 15’
Μια λαχταριστή σοκολατένια πάστα που λιώνει στο στόμα. Εύκολη στην παρασκευή, χωρίς μίξερ, και ακόμα πιο γευστική την επόμενη μέρα – αφράτη, ζουμερή και πλούσια σε σοκολάτα.
Για τη βάση:
Ο κορμός σοκολάτας είναι τέλεια επιλογή για γλυκό και σήμερα θα τον φτιάξεις με καραμελωμένα κάστανα.
Υλικά
200 γρ. κουβερτούρα
150 γρ. βούτυρο
40 γρ. φιστίκια Αιγίνης, κοπανισμένα
50 γρ. λευκά αμύγδαλα, κοπανισμένα
40 γρ. αποξηραμένα cranberries
Kαραμελωμένα κάστανα