Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

28 °C

Σήμερα, 18. Σεπτεμβρίου 2019

μαγειρικη

 

Δεκαπενθήμερο αγιορείτικης κουζίνας στη Θεσσαλονίκη

Σπάει το «άβατο» της αγιορείτικης κουζίνας για τους Θεσσαλονικείς, καθώς από σήμερα και για δύο εβδομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν ειδικά μενού από την κουζίνα του Αγίου Όρους σε 17 από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης.



Σε καταφύγιο αστέγων μαγείρεψε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Κατά την επίσκεψή του στο καταφύγιο αστέγων, The Passage, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μπήκε στην κουζίνα για να εντυπωσιάσει όλους με τις μαγειρικές του ικανότητες. Δεν μπορούμε να πούμε πως τα κατάφερε…Ο Ουίλιαμ ψιλόκοψε καρότα και βοήθησε στην προετοιμασία μιας απολαυστικής μακαρονάδας μπολονέζ.



Στην κουζίνα του Briefingnews: Κάστανα με χοιρινό

Στην κουζίνα του Briefingnews σήμερα Σάββατο με μία εντελώς διαφορετική συνταγή...Σήμερα, το μενού μας έχει κάστανα με χοιρινό!

Τι θα χρειαστείς



Στην κουζίνα του Briefingnews: Λαχταριστά αγγουράκια τουρσί

Κάθε τόπος έχει τον δικό του τρόπο για να αρωματίζει και να νοστιμεύει τα αγγουράκια του.



Σολομός με σπανάκι

Υλικά για 4 άτομα

Για το βράσιμο

  • 4 φιλέτα σολομού
  • ένα ποτηράκι κρασί
  • 1 1/2 ποτήρι νερό
  • φύλλο δάφνης
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • μια πρέζα αλάτι

Για το φούρνο