Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

σώμα



Αυτές είναι οι καλύτερες θέσεις για ύπνο αν πονάει η μέση σας

Ο τρόπος με τον οποίο κοιμάστε μπορεί να ασκήσει αυξημένη πίεση στον αυχένα, τους γοφούς και την μέση. 

Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι συνήθως με το να κοιμάστε ανάσκελα.



Οι τροφές που αυξάνουν την πιθανότητα εγκυμοσύνης

Τη γυναικεία γονιμότητα φαίνεται πως αυξάνει σε αρκετά σημαντικό βαθμό μια δίαιτα που έχει σχεδιαστεί περισσότερα από 30 χρόνια πριν.

Όταν ξεκίνησε, οι ερευνητές ακολούθησαν σχεδόν 18.000 γυναίκες για οκτώ χρόνια, σημειώνοντας ποιες συνέλαβαν παιδί και πόσο συχνά έτρωγαν συγκεκριμένες τροφές και έπιναν συγκεκριμένα ροφήματα.



Η αστρική προβολή της ψυχής - Η εμπειρία της εξόδου από το υλικό σώμα

Ένα ερώτημα που απασχολεί όχι μόνο εκείνους που έχουν αστρική προβολή (εκούσια ή ακούσια), αλλά και όλους τους άλλους που προσπαθούν να κατανοήσουν τι συμβαίνει με τη συνείδηση και το νου.

 

Ο πλέον κατάλληλος οργανισμός για να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα είναι η Διεθνής Ακαδημία Συνείδησης.



Η μέση κανονική θερμοκρασία του σώματος μειώνεται σταδιακά κάτω από 37

Τίποτε δεν μένει σταθερό σε αυτό τον κόσμο, ούτε καν η μέση φυσιολογική θερμοκρασία του σώματος, η οποία έχει πέσει κάτω από 37 και συνεχίζει να μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου, όπως δείχνει μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Τα ανθρώπινα σώματα εμφανίζουν σταδιακή πτώση της μέσης θερμοκρασίας από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα.



Πως να προστατεύσετε τη μέση σας από την καθημερινότητα

Πολλοί άνθρωποι εκδηλώνουν επαναλαμβανόμενες κρίσεις οσφυαλγίας, συχνά λόγω συνδυασμού της κακής στάσης του σώματος με την άσκηση υπερβολικών πιέσεων στη μέση τους.



Μέγκαν: Έτσι είναι το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννα

Δύο μήνες μετά τη γέννα η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την δεύτερη δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του Χάρι επιλέγοντας ένα μαύρο κλασικό φόρεμα με ζώνη στη μέση και φλατ παπούτσια.

Πολλοί παρατήρησαν ότι η Μέγκαν έχει ήδη χάσει αρκετά κιλά εγκυμοσύνης ενώ φάνηκε πολύ ευτυχισμένη δίπλα στον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι.