Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΒΙΝΤΕΟ – Αυτό πρότεινε ο Νετανάχιου να μπει πάνω στα παιδιά



Ήδη, τα ξένα αλλά και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έχουν δημοσιεύσει και σχολιάσει αρνητικά και μόνον τη σκέψη από πλευράς του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Νετανάχιου για την προαιρετική τοποθέτηση αισθητήρων πάνω σε μικρά παιδιά, προκειμένου να διατηρηθούν οι αποστάσεις μεταξύ τους υπό το επιχείρημα του κινδύνου εξάπλωσης του Κορονοϊου, κατά την επιστροφή τους στα δημοτικά και στα νηπιαγωγεία της χώρας

Εξάλλου, δε φαίνεται να υπήρξε καμία ουσιαστική διευκρίνιση για το πώς σχεδιάζει η ισραηλινή κυβέρνηση να καταστήσει φορείς αισθητήρων τα μικρά παιδιά, δηλ. αν η τεχνολογία θα είναι κρεμασμένη στον λαιμό τους, θα τη φέρουν στο χέρι ως bracelet ή θα δύναται ακόμη και να εμφυτευτεί μέσα στα χέρια των παιδιών.

«Μίλησα με τους προϊσταμένους, οι οποίοι διαχειρίζονται θέματα τεχνολογίας» αποκάλυψε ζωντανά στην κάμερα ο Νετανιάχου, «με σκοπό να ανακαλύψουμε μέτρα στα οποία το Ισραήλ μπορεί να ανταποκριθεί, όπως αισθητήρες. Για παράδειγμα, κάθε πολίτης, κάθε παιδί, το επιθυμώ πρώτα για τα παιδιά, θα έχει έναν αισθητήρα, ο οποίος θα ηχεί όταν έρχονται αρκετά κοντά – όπως αυτούς που διαθέτουν τα αυτοκίνητα» .

Δείτε περισσότερα στο orthodoxianewsagency.gr