Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΑΜΑΞΙΑ



ΒΙΝΤΕΟ – Αυτό πρότεινε ο Νετανάχιου να μπει πάνω στα παιδιά

Ήδη, τα ξένα αλλά και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έχουν δημοσιεύσει και σχολιάσει αρνητικά και μόνον τη σκέψη από πλευράς του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Νετανάχιου για την προαιρετική τοποθέτηση αισθητήρων πάνω σε μικρά παιδιά, προκειμένου να διατηρηθούν οι αποστάσεις μεταξύ τους υπό το επιχείρημα του κινδύνου εξάπλωσης του Κορονοϊου, κατά την επιστροφή τους στα δημοτικά και στα νηπιαγωγεία της χώ



Συνέλαβαν δύο άνδρες για δεκάδες κλοπές οχημάτων

Συνελήφθησαν, στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 32 και 33 ετών, οι οποίοι νωρίτερα φέρονται ότι είχαν διαρρήξει τρία αυτοκίνητα, στις περιοχές της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα.



Αυτοί είναι οι ληστές που “άνοιγαν” αυτοκίνητα στην Γλυφάδα

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ τα ονόματα και τις φωτογραφίες των δύο ληστών που "ξάφριζαν" αμάξια στην περιοχή της Γλυφάδας.
Πρόκειται για έναν 53χρονο Έλληνα και έναν 47χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στην Γλυφάδα τον Οκτώβριο, την στιγμή που είχαν παραβιάσει σταθμευμένο αυτοκίνητο με σκοπό την κλοπή.



Βούλιαξαν οχήματα και είσοδοι σπιτιών στον Περισσό - Συγκλονιστικά βίντεο

Η σφοδρή νεροποντή το μεσημέρι της Κυριακής στην Αττική, έφερε στο φως τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στις περιοχές.



Απίστευτες καταγγελίες: Φέρνουν αμάξια από το εξωτερικό και τα βαφτίζουν ελληνικά!

"Γηροκομείο" αυτοκινήτων της Ευρώπης έχει γίνει η Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, με τους κρατικούς ελέγχους να απουσιάζουν.

Δυστυχώς κάποιοι έμποροι εισάγουν μεταχειρισμένα diesel αυτοκίνητα μικρού κυβισμού και αφού μειώσουν χιλιόμετρα από το κοντέρ, τα γυαλίσουν μέσα έξω και στα μηχανικά μέρη και τα παρουσιάζουν σε ιστοσελίδες και μάντρες σαν καινούργια μοντέλα.