Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024 -

παιδιά



Η Ναόμι Κάμπελ αγκαλιά με τα δύο παιδιά της – Δείτε τη σπάνια φωτογραφία της

Η Ναόμι Κάμπελ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram όπου κρατά αγκαλιά τα δύο παιδιά της. «Ευλογημένη», έγραψε στη λεζάντα της σπάνιας οικογενειακής φωτογραφίας.



Στρεπτόκοκκος: Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς για παιδιά ως 12 ετών

Για τον στρεπτόκοκκο δεν υπάρχει εμβόλιο, αλλά αντιβίωση, ενώ για την ευλογιά των πιθήκων το εμβόλιο είναι διαθέσιμο από τις 22 Ιουλίου, δήλωσε η παθολόγος, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ, Θοδώρα Ψαλτοπούλου, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις».



Οι κίνδυνοι που κρύβουν τα αναψυκτικά με ζάχαρη

Παιδιά και έφηβοι κατανάλωσαν μέσα στο 2018, 23% περισσότερα ζαχαρούχα ποτά (αναψυκτικά με ζάχαρη) σε σύγκριση με το 1990.

Η μελέτη βασίστηκε σε δεδομένα από την Παγκόσμια Διατροφική Βάση Δεδομένων για να διαπιστώσει τις τάσεις πρόσληψης ζαχαρούχων ποτών από τα παιδιά και τους νέους, ηλικίας τριών έως 19 ετών, από το 1990 ως το 2018.



Χρυσοχοΐδης: Στρατολογούν παιδιά για τις εγκληματικές τους ομάδες

Για τις εγκληματικές ομάδες, τις δολοφονικές ενέργειες σε επίπεδο μπράβων στη Ζάκυνθο, την παρανομία στη Μύκονο, την ανήλικη παραβατικότητα, καθώς και την ενδοοικογενειακή βία, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον ΣΚΑΪ.



Προσχώρησε η Ελλάδα στη Διεθνή Συμμαχία για την επιστροφή των παιδιών στην Ουκρανία

Η Ελλάδα προσχώρησε ως πλήρες μέλος στη Διεθνή Συμμαχία για την Επιστροφή των Παιδιών στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Μέσω αυτής της συμμετοχής, σημειώνει, «η χώρα μας συμβάλλει ενεργά στη διεθνή κινητοποίηση για την ασφαλή επιστροφή παιδιών στην Ουκρανία που έχουν μεταφερθεί παράνομα, είτε έχουν εκτοπισθεί βίαια από ρωσικές δυνάμεις».



Δώδεκα παιδιά σκοτώθηκαν σε δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στη Νότια Αφρική

Δώδεκα παιδιά και ένας οδηγός σκοτώθηκαν σε σύγκρουση μεταξύ ενός μικρού λεωφορείου, που κατευθυνόταν προς το σχολείο τους, και ενός άλλου οχήματος, σήμερα στη Νότια Αφρική, όπως ανακοίνωσε η τοπική κυβέρνηση της επαρχίας Γκάουτενγκ.