Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τσιπ



Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς: Σε λειτουργία η πλατφόρμα pet.gov.gr

Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα pet.gov.gr, με στόχο τη φιλικότερη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κτηνιάτρων, ιδιοκτητών και διαχειριστών ζώων συντροφιάς, μέσα από μια σειρά νέων ψηφιακών υπηρεσιών.



ΒΙΝΤΕΟ – Αυτό πρότεινε ο Νετανάχιου να μπει πάνω στα παιδιά

Ήδη, τα ξένα αλλά και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έχουν δημοσιεύσει και σχολιάσει αρνητικά και μόνον τη σκέψη από πλευράς του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Νετανάχιου για την προαιρετική τοποθέτηση αισθητήρων πάνω σε μικρά παιδιά, προκειμένου να διατηρηθούν οι αποστάσεις μεταξύ τους υπό το επιχείρημα του κινδύνου εξάπλωσης του Κορονοϊου, κατά την επιστροφή τους στα δημοτικά και στα νηπιαγωγεία της χώ



Ποια είναι τα πρόστιμα για όσους δεν έβαλαν τσιπ και δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες των σκύλων

Βασικούς κανόνες που προβλέπει η νομοθεσία πρέπει να τηρούν όσοι είναι ιδιοκτήτες ζώων. Ήδη στο Δήμο Βόλου ξεκινάει εκστρατεία ενημέρωσης και από Σεπτέμβριο πρόστιμα.



Σοβαρό κενό ασφαλείας σε τσιπ WiFi συσκευών με iOS και Android

Ένας από τους προγραμματιστές που έχει επιστρατεύσει η Google για τον έγκαιρο εντοπισμό ατελειών στο λογισμικό της εντόπισε ένα σοβαρό κενό ασφαλείας στο τσιπ Wi-Fi, που επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο συσκευών iOS και Android.



Τέλη κυκλοφορίας: Το chip στα αυτοκίνητά μας θα μας μαρτυρά στην εφορία

Το σχέδιο που φαίνεται ότι θα βάζει στο στόχαστρο όσους εκείνους που δεν πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας επεξεργάζεται η κυβέρνηση σύμφωνα με την  εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Ε.

το οικονομικό επιτελείο σκοπεύει εντός του 2016 να δημιουργήσει μία εφαρμογή μέσω ενός chip με το οποίο θα μπορεί να ελέγχεται ποιός έχει ή δεν έχει πληρώσει.