Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Η δύναμη της θέλησης: Πέντε χρονών έκανε μεταμόσχευση νεφρού και στα 10 της τραγουδά σαν επαγγελματίας!



Ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες ενός από τα πιο επιτυχημένα σόου της αμερικανικής τηλεόρασης, που στον τελικό συγκέντρωσε περισσότερους από 16 εκατομμύρια τηλεθεατές - χώρια όσους το παρακολούθησαν μέσω internet, σε live streaming.

Η δεκάχρονη Αντζέλικα Χέιλ με τις εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητες έπεισε τους πάντες πως μπορεί να γίνει η επόμενη σταρ του τραγουδιού στις ΗΠΑ - και πως όλα στη ζωή είναι πιθανά, με πίστη και σκληρή δουλειά.

Το παιδί αυτό δεν ήταν πάντα τυχερό στη ζωή του και το ταλέντο της στο τραγούδι δεν ήταν το μόνο που της έδωσε η μοίρα. 

Σε ηλικία μόλις πέντε ετών η μικρούλα Αντζέλικα χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού, καθώς έπασχε από μια σπάνια ασθένεια.

Ήταν τυχερή και μπόρεσε να πάρει το νεφρό της μητέρας της, που υποβλήθηκε ευχαρίστως στην διαδικασία για να σώσει το παιδί της... 

Με την βοήθεια της οικογένειάς της, κατόρθωσε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες, να αναρρώσει πλήρως και... να φτάσει μέχρι τον τελικό του America's Got Talent, όπου έχασε το μεγάλο έπαθλο, ένα εκατομμύριο δολάρια και μια θέση σε σόου στο Λας Βέγκας, από την 12χρονη εγγαστρίμυθο Ντάρσι Λιν Φάρμερ και τις μαριονέτες της. 

Στον τελικό η Αντζέλικα τραγούδησε το Symphony των Clean Bandit και άφησε τους πάντες άφωνους με τις τραγουδιστικές της ικανότητες.