Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 -

πρόβλημαΑυτά είναι τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την καρδιά σας

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πάνω από 17 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους λόγω καρδιοπάθειας. Ο αριθμός των θανάτων που οφείλονται σε καρδιαγγειακές επιπλοκές αναμένεται να ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια σε ετήσια βάση έως το 2030.

 

Έπεσε το facebook: Προβλήματα σε πολλές χώρες και στην Ελλάδα

Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του facebook διαπιστώνονται αυτή την ώρα σε πολλές χώρες και στην Ελλάδα. Οι σελίδα δεν ανοίγει στους περισσότερους χρήστες ή εμφανίζει σε άλλους μήνυμα ότι βρίσκεται σε διαδικασία συντήρησης.ΗΠΑ: Δεκάδες εκρήξεις και πυρκαγιές λόγω προβλήματος στο δίκτυο παροχής αερίου βόρεια της Βοστώνης

Δεκάδες ισχυρές εκρήξεις και πυρκαγιές συγκλόνισαν τρεις κοινότητες βόρεια της Βοστώνης την Πέμπτη, αναγκάζοντας τις αρχές να διατάξουν την κατεπείγουσα απομάκρυνση των κατοίκων πολλών συνοικιών όπου είναι έντονη η οσμή του φυσικού αερίου.Πρόβλημα υγείας για τη Σοφία Καρβέλα. Γιατί νοσηλεύεται;

Η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες ώστε να δει τους συγγενείς της και να χαρούν λίγο και εκείνοι τους δύο της γιους, Νέστορα και Νίκο.

Αφού, λοιπόν, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μία δυσάρεστη είδηση βρέθηκε στο newsfeed μας στο instagram. 

H κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ανέβασε στα stories της στο Instagram μία φωτογραφία από το νοσοκομείο.Η 10χρονη Σπυριδούλα πάσχει από οστεοσάρκωμα και ζητά την βοήθειά μας άμεσα!

Η Χριστίνα Μπόμπα, από τις πρώτες ώρες του μήνα του μέλιτος στην Σίφνο, έκανε αναρτήσεις και ζητά την βοήθεια όλων μας.

Μας θύμισε τα δύο κοριτσάκια που περπάτησαν μαζί της στην πασαρέλα στο fashion show του Υes i do και ζητά να βοηθήσουμε την 10χρονη Σπυριδούλα, πάσχει από οστεοσάρκωμα και παλεύει για τη ζωή της!