Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

νεφρο



Βόλος: Δώρισε το νεφρό της στον γιο της και του χάρισε ξανά ζωή!

Η 60χρονη μητέρα πήρε την μεγάλη απόφαση να δώσει μόσχευμα στον 40χρονο γιο της με δεδομένο ότι υπάρχουν υψηλά ποσοστά συμβατότητας μεταξύ της οικογένειας. Η επέμβαση έγινε προχθές στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες δότρια και λήπτης είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.



Καρκίνος νεφρού: Συμπτώματα και σημάδια που επιβάλλεται να ξέρουμε όλοι

Ο καρκίνος του νεφρού αρχίζει όταν τα υγιή κύτταρα σε ένα, ή και στα δύο νεφρά μεταβάλλονται και αναπτύσσονται εκτός ελέγχου, σχηματίζοντας μια μάζα που ονομάζεται νεφρικός φλοιώδης όγκος. Ένας τέτοιος όγκος μπορεί να είναι κακοήθης, ή καλοήθης. Ένας κακοήθης όγκος είναι καρκινικός, που σημαίνει ότι μπορεί να αναπτυχθεί και να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος.



Καρκίνος του Νεφρού

Ο καρκίνος του νεφρού αποτελεί το 2-3% όλων των καρκίνων, την τρίτη πιο συχνή κακοήθεια του ουροποιητικού συστήματος, και εμφανίζεται συχνότερα στους άντρες από ότι τις γυναίκες και κυρίως μεταξύ τα 60 με 70 έτη. Παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη του καρκίνου του Νεφρού θεωρούνται το κάπνισμα, η παχυσαρκία η υπέρταση και η ύπαρξη συγγενή πρώτου βαθμού με καρκίνο του νεφρού.



Μάθημα ζωής από τον Ιαβέρη. Δίνει το νεφρό του για να σώσει τον γιο του

Έμαθαν μια ζωή να αγωνίζονται στις πίστες, όμως αυτή τη φορά ο θρυλικός Ιαβέρης, και ο γιος του Ιαβέρης jr, θα δώσουν τον δυσκολότερο αγώνα τους με έπαθλο την ίδια τη ζωή!



Ηθοποιός του Μπρούσκο έβαλε σε αγγελία το νεφρό της για 100.000 ευρώ

Σε τέτοιους, καιρούς, που έφθασε η χώρα μας πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Αυτό όμως, που έκανε η αγαπημένη ηθοποιός Ντόρις Κυριακίδου μας άφησε στην κυριολεξία με το στόμα ανοικτό.

Η ηθοποιός ανέβασε σε συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook φωτογραφία της όπου γράφει ότι πουλάει τον έναν νεφρό της για 100.000 λόγω οικονομικών προβλημάτων.



Βόλος: Σάλος με mail. Θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας για χρήματα...

Κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, την περασμένη Κυριακή, με τίτλο «Εμπόριο φρίκης με νεφρούς».