Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

υγείας



Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτησή της από το σπίτι της μετά την περιπέτεια υγείας της

Δύσκολες ήταν οι προηγούμενες ημέρες για τη Χριστίνα Μπόμπα καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο.

Η αγαπημένη influencer που κυοφορεί δίδυμα κοριτσάκια εισήχθη στο νοσοκομείο για πρώτη φορά πριν αρκετές ημέρες με κοιλιακούς πόνους  αλλά χρειάστηκε να ξανανοσηλευτεί στα μέσα του μήνα και να παραμείνει στο νοσοκομείο για μία ακόμη εβδομάδα.

 

Μυστικό υγείας: Μπανανόφλουδα - Γιατί δεν πρέπει να την πετάτε αφού φάτε την μπανάνα σας (βίντεο)

Την επόμενη φορά που θα φάτε μπανάνα, πριν πετάξετε τη φλούδα της επειδή τη θεωρείτε άχρηστη, λάβετε υπόψιν τα εξής:

Η μπανανόφλουδα μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τους κάλους, την ακμή, ακόμη και την ψωρίαση. Μπορεί επίσης να απομακρύνει χωρίς πόνο μια σκλήθρα ή ένα κομμάτι γυαλιού που μπήκε στο δέρμα σας.



Πρόβλημα υγείας για τη Σοφία Καρβέλα. Γιατί νοσηλεύεται;

Η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες ώστε να δει τους συγγενείς της και να χαρούν λίγο και εκείνοι τους δύο της γιους, Νέστορα και Νίκο.

Αφού, λοιπόν, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μία δυσάρεστη είδηση βρέθηκε στο newsfeed μας στο instagram. 

H κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ανέβασε στα stories της στο Instagram μία φωτογραφία από το νοσοκομείο.



Η άγνωστη περιπέτεια υγείας του Σταμάτη Γονίδη

Με φριχτούς πόνους τραγούδησε για το κοινό της Πάργας ο Σταμάτης Γονίδης, χωρίς κανείς να το πάρει είδηση! Με περίσσια δύναμη ψυχής και κρύβοντας πίσω από τα χαμόγελα τον κολικό νεφρού που του έκοβε την ανάσα, ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού ολοκλήρωσε τη συναυλία με τον κόσμο να τον αποθεώνει.



Περιπέτεια υγείας για τον Τόλη Βοσκόπουλο

O γνωστός τραγουδιστής, Τόλης Βοσκόπουλος νοσηλεύτηκε στην παθολογική κλινική, στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του Αντζελα Γκερέκου.

O Τόλης Βοσκόπουλος το βράδυ της Πέμπτης συμμετείχε στην πρόβα της Φιλαρμονικής Γαστουρίου, ενόψει της συναυλίας την Τρίτη, για ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής.