Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Άντρες σεκιούριτι βγάζουν με τη βία έγκυο γυναίκα επειδή δεν είχε εισιτήριο: Δείτε το βίντεο



Μεγάλο σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες και προκαλεί οργή. Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί εμφανίζονται άνδρες εταιρίας security να απομακρύνουν βίαια από βαγόνι του μετρό μια γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μαζί με την κόρη της στο μετρό της Σουηδίας. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως το εισιτήριο το όποιο είχε δεν ήταν έγκυρο. Μετά από διαπληκτισμό με άνδρες εταιρείας security, οι τελευταίοι την σηκώνουν και την βγάζουν από το βαγόνι σηκωτή. Η γυναίκα φαίνεται πως προσπάθησε να αντισταθεί αλλά δεν τα κατάφερε. Στο βίντεο φαίνεται και η κόρη της που προφανώς δεν μπορεί να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει και είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα, όπως και θα γίνει λίγο αργότερα. Η γυναίκα που είναι 8 μηνών έγκυος εξαιτίας του βίαιου περιστατικού χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος και την έκταση που πήρε και στα ΜΜΕ οι δύο άνδρες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ η αστυνομία ερευνά το περιστατικό προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της επίθεσης αφού η γυναίκα τραυματίστηκε. Το βίντεο από το περιστατικό αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας οργισμένη αντίδραση κατά των ανδρών της εταιρείας security για τον τρόπο που χειρίστηκαν το περιστατικό.

Μόνο η ανάρτηση στον λογαριασμό της Lovette Jallow (action4humanity_se) στο Instagram συγκέντρωσε σε μια ημέρα περισσότερες από 41.000 αντιδράσεις και περισσότερα από 1.400 σχόλια. Πολλοί είναι αυτοί που επισημαίνουν το γεγονός ότι το θύμα της επίθεσης ήταν μια μαύρη γυναίκα τονίζοντας πως εάν ήταν λευκή οι άνδρες της εταιρείας security δεν θα της είχαν φερθεί με αυτό το τρόπο. Πολλοί, δε, είναι και εκείνοι που σχολιάζουν ότι όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στην κόρη της εγκύου γυναίκας που φοβήθηκε, υπέστη σοκ και από ένα σημείο και μετά έκλαιγε γοερά.

Δείτε το βίντεο

 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tomorrow all the witnesses that came forth with their evidence will be making their own reports. . . In these two videos you can see the victim dragged out of the train, her child taken from her and whilst she attempts to stand up she is held down. The full video is over 5 minutes long and I will try and edit and put it up tonight or tomorrow. . . After everything the Swedish public was shown in the recent @kallafaktatv4 documentary about how aftiswedes are racially profiled and mistreated this shouldn’t surprise anyone even if the victim is pregnant. The victim is currently in the hospital and all I can do is hope the baby is alright because if anything happens to that child. There will be hell to pay.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᒪOᐯETTE ᒍᗩᒪᒪOᗯ (@action4humanity_se) στις 31 Ιαν, 2019 στις 1:17 μμ PST