Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

έγκυος



Χαλκίδα: Μία έγκυος και ένα παιδί τραυματίστηκαν σε τροχαίο

Μία έγκυος γυναίκα και ένα μικρό παιδί τραυματίστηκαν καθώς επέβαιναν σε αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε τροχαίο κοντά στην Χαλκίδα.

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το evima.gr το τροχαίο σημειώθηκε στη Δροσιά Χαλκίδας όταν κάτω από άγνωστες αιτίες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στον περιφερειακό δρόμο.



Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη μένει έγκυος - Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» στα επόμενα επεισόδια. Η συνέχεια στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 φανερώνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, ειδικά οι σχέσεις ανάμεσα στους ήρωες, δια χειρός Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη.



GNTM: Έγκυος κι άλλη νικήτρια

Ακόμα μία παίκτρια και μάλιστα νικήτρια του GNTM είναι έγκυος! Τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσε η ίδια δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα!



Γυναικολόγος ζήτησε «φακελάκι» 500 ευρώ για να ξεγεννήσει ετοιμόγεννη!

Συνελήφθη μαιευτήρας-γυναικολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, η οποία φέρεται να ζήτησε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, για να ξεγεννήσει ετοιμόγεννη.

Κατόπιν καταγγελίας, στήθηκε επιχείρηση από τους Αδιάφθορους της Ελληνικής Αστυνομίας και κατά την παράδοση των χαρτονομισμάτων, τα οποία είχαν προσημειωθεί, επενέβησαν οι αστυνομικοί και η μαιευτήρας συνελήφθη.



Έγκλημα σοκ στο Λονδίνο: Σκότωσαν με μαχαιριές έγκυο 8 μηνών - Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος

Μια γυναίκα έγκυος οκτώ μηνών μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Λονδίνο χθες Σάββατο και το μωρό που κυοφορούσε βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Η αστυνομία εκλήθη σε μια διεύθυνση στο νότιο Λονδίνο στις 03:30 τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο (τοπική ώρα), όταν βρήκε την 26χρονη γυναίκα τραυματισμένη.



Τραγικό τέλος στην ιστορία με το αγέννητο μωρό της δολοφονημένης 19χρονης

Ένα μωρό που είχαν αφαιρέσει βίαια από τη μήτρα της μητέρας του, την οποία είχαν δολοφονήσει δύο γυναίκες, απεβίωσε σήμερα, σχεδόν δύο μήνες μετά τον ειδεχθή φόνο, που προκάλεσε σοκ στο Σικάγο, ανακοίνωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας του νεογέννητου.