Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 -

μετρόΗ ΣΤΑΣΥ προσέφυγε στη δικαιοσύνη για τη σημερινή στάση εργασίας σε Μετρό και Τραμ

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η ΣΤΑΣΥ κατά 6 σωματείων εργαζομένων της εταιρείας μετά την αιφνιδιαστική προκήρυξη, που ανακοινώθηκε λίγο πριν τη 1 σήμερα το μεσημέρι, για στάση εργασίας από τις 10 το βράδυ ως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται νεότερη ανακοίνωση από τη ΣΤΑΣΥ για την εξέλιξη της εκδίκασης και τη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς.

 Πτώση ατόμου στον σταθμό «Συγγρού-ΦΙΞ» – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του μετρό

Διακόπηκαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τα δρομολόγια στη γραμμή 2 του μετρό εξαιτίας πτώσης ατόμου στον σταθμό «Συγγρού-ΦΙΞ».

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 14:50 για πτώση ατόμου και στο σημείο έχουν σπεύσει 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα, αλλά και αστυνομικοί. Η κίνηση στη Γραμμή 2 διεξάγεται προσωρινά στα τμήματα Ανθούπολη – Ακρόπολη και Νέος Κόσμος – Ελληνικό.24ωρη απεργία σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό την Τρίτη 28 Μαρτίου

Σε Εικοσιτετράωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ την Τρίτη 28 Μαρτίου.
Το σωματείο των εργαζομένων (ΣΕΛΜΑ) αναφέρει πως πρόκειται για προειδοποιητική απεργία και θέτουν ξανά ζητήματα ασφαλείας σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ.
Η ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑΚλείνει το απόγευμα ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο»

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας σήμερα στις 16:30 θα κλείσει ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο», λόγω προγραμματισμένης συγκέντρωσης.

Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις.Άνοιξαν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα»

Άνοιξαν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα» λίγο πριν τις 4 το απόγευμα με εντολή της της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι σταθμοί είχαν κλείσει νωρίτερα λόγω συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και πορείας που πραγματοποίησαν φοιτητές που διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στα πανεπιστήμια.Έκλεισαν 6 σταθμοί του Μετρό με εντολή της ΕΛΑΣ

Έξι σταθμοί του Μετρό έκλεισαν σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις 19.00 με εντολή της ΕΛΑΣ για την περιορισμό των μετακινήσεων.

Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, πρόκειται για τους σταθμούς «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός», «Μοναστηράκι» και «Ακρόπολη».