Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Μητέρα 21χρονης φοιτήτριας: Έστειλαν φωτογραφία από το νεκροτομείο και την αναγνώρισε ο ίδιος της ο μπαμπάς



Συγκλονισμένη και γεμάτη ερωτήματα για τον άδικο χαμό της κόρης δηλώνει η μητέρα της φοιτήτριας στη Ρόδο που βρέθηκε νεκρή στα βράχια σε θαλάσσια περιοχή της Λίνδου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η γυναίκα δήλωσε: «Γκρεμίστηκαν τα πάντα. Είμαι πεθαμένη, είμαι θυμωμένη με τους πάντες. Ο θυμός μου θα ηρεμήσει αν βρεθούν αυτοί που το έκαναν. Θέλω να τους ρωτήσω πώς μπόρεσαν και το έκαναν. Τι άνθρωποι λέγεστε; Τέρατα λέγεστε και κτήνη».

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η 21χρονη φοιτήτρια ανέφερε: «Ό,τι έγινε, έγινε από τη νύχτα της Τρίτης μέχρι τα ξημερώματα. Ξεβράστηκε το σώμα του παιδιού μου καταχτυπημένο με στραγγαλισμό, ζωντανό το ρίξανε μέσα στη θάλασσα και βρέθηκε 50 χιλιόμετρα μακριά σε κάτι απόκρημνα βράχια. Κάποιος ψαράς, κάποιος δύτης βρήκε το πτώμα Τετάρτη πρωί».

Όσο για το πώς πληροφορήθηκε το τραγικό περιστατικό, δήλωσε: «Της τηλεφωνούσα για δύο μέρες αλλά δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά μου. Είχε γίνει το μοιραίο, εμείς δεν ξέραμε τίποτα. Πέμπτη επίσης δε απαντούσε. Την Παρασκευή είπα στον άντρα μου: κάτι συμβαίνει. Πρέπει να δηλώσουμε εξαφάνιση, να κινηθεί η αστυνομία της Ρόδου, εγώ δεν ήξερα πώς να κινηθώ. Βρήκα κάποιον στην Ασφάλεια μας είπε τη διαδικασία. Έστειλα έναν φίλο ο οποίος μένει στη Ρόδο να δει τι συμβαίνει. Πήγε στο σπίτι τίποτα. Πήγε στη Γραμματεία της σχολής, ήταν απληροφόρητοι. Το παιδί ήταν πεθαμένο, πνιγμένο, στραγγαλισμένο στο νεκροτομείο. Ο διευθυντής της Αστυνομίας ειδοποίησε έναν ανιψιό μας: "Είχε η ξαδέλφη σου τατουάζ στο πόδι;". Είχε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο πίσω στη γάμπα. Έστειλαν φωτογραφία από το νεκροτομείο και την αναγνώρισε ο ίδιος της ο μπαμπάς».

Όταν ρωτήθηκε αν ισχύει ότι το προηγούμενο βράδυ, ενώ μιλούσε με μια φίλη της, της είπε ότι κλείνει το τηλέφωνο γιατί κάποιος της χτυπούσε την πόρτα, ανέφερε: «Στη 1 το προηγούμενο βράδυ μιλούσε με μια φίλη της. Δεν ξέρω αν της είπε ότι κλείνει γιατί κάποιος χτύπαγε την πόρτα».

«Τελευταία φορά που την είδα ήταν 29 Αυγούστου γιατί έκανε πρακτική στο υπουργείο Εξωτερικών. 29 Αυγούστου τη χαιρέτησα στο λιμάνι του Πειραιά. Στο τηλέφωνο μου έλεγε: "Μαμά μου λείπετε. Θα έρθουμε τα Χριστούγεννα". Όλα τα όνειρα γκρεμίστηκαν σε μία βραδιά» είπε. «Το μυαλό μου δεν πάει κάπου. Δεν είχε τη φήμη κάποιας που γυρνούσε. Έκανε κατά διαστήματα με πάρα πολλές κοπέλες παρέα. Για δεσμό δεν μου είπε ποτέ. Αν είχε θα το ήξερα. Δεν θα τη μάλωνα. Δεν μου είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα προσφάτως. Τώρα ζω για αυτό. Να βρεθούν και να τους ρωτήσω πώς αντέξατε και το κάνατε;», κατέληξε συγκλονισμένη η μητέρα της 21χρονης.