Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΛΙΝΔΟΣ



Σεισμική δόνηση 3,1 Ρίχτερ «χτύπησε» τη Ρόδο

Αναστάτωση επικράτησε στη Ρόδο έπειτα από σεισμό της τάξης 3,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε ανοιχτά της Ρόδου στη 1:23 το μεσημέρι της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου.

Η δόνηση προέρχεται από τον θαλάσσιο χώρο που βρίσκεται σε απόσταση 58 χιλιομέτρων ανατολικά – νοτιοανατολικά της Λίνδου.

Το εστιακό βάθος του σεισμού είναι στα 31,2 χιλιόμετρα.

 

 

 

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: «Δεν έχω μεγαλώσει δολοφόνο», λέει ο πατέρας του 19χρονου κατηγορούμενου

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Το λέω και το εννοώ. Είμαι και εγώ πατέρας και πονάω το ίδιο και για τους δύο. Από εδώ και πέρα ό,τι πει η Δικαιοσύνη. Στο άκουσμα της είδησης σκέφτηκα πως δεν μπορεί να το έχει κάνει ο γιος μου«, είπε ο πατέρας του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.



Καταγγελία φοιτήτριας με αφορμή τη δολοφονία της 21χρονης: «Πριν μία εβδομάδα ήθελαν να πάρουν εμένα»

Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις για τους δύο νεαρούς, που φέρονται να εμπλέκονται στο θάνατο της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Τα σχόλια στα προφίλ των δύο, στα social media, έχουν πάρει “φωτιά” από σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά, είναι και τα όσα αποκαλύπτει μία κοπέλα, για τους δύο νεαρούς.



Μητέρα 21χρονης φοιτήτριας: Έστειλαν φωτογραφία από το νεκροτομείο και την αναγνώρισε ο ίδιος της ο μπαμπάς

Συγκλονισμένη και γεμάτη ερωτήματα για τον άδικο χαμό της κόρης δηλώνει η μητέρα της φοιτήτριας στη Ρόδο που βρέθηκε νεκρή στα βράχια σε θαλάσσια περιοχή της Λίνδου.



Ρόδος: Σοκ με τη νεκρή φοιτήτρια στα βράχια - «Βλέπουν» στυγερή δολοφονία

Συγκλονίζει ο αδόκητος θάνατος της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή "Φώκια" στους Πεύκους της Λίνδου.

 

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή από άντρες του Λιμενικού Σώματος γυμνή, έχοντας μονάχα το στηθόδεσμό της.