Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

ρόδος



Κως: Σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο επιχειρηματίας μετά από συμπλοκή για τη διεκδίκηση ενός πελάτη

Πολύ σοβαρά στο κεφάλι τραυματίστηκε ένας 50χρονος επιχειρηματίας κατά τη διεκδίκηση ενός πελάτη ανάμεσα σε εκείνον και έναν συνάδελφό του, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η αεροδιακομιδή του, στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ο τραυματίας δίνει μάχη στα χέρια των γιατρών και η Κως προσεύχεται για τη ζωή του.



Επτά συλλήψεις στη Ρόδο για διάθεση προϊόντων απομίμησης

Συνελήφθησαν στη Ρόδο, εφτά ημεδαποί (πέντε άνδρες και δύο γυναίκες) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, από τα Αστυνομικά Τμήματα Αρχαγγέλου και Ιαλυσού, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης, της αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της παραβίασης του αγορανομικού κώδικα και της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία.



Καταδικάστηκαν οι δύο Σουηδοί στη Ρόδο που προσπάθησαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία

Σε ποινή φυλάκισης έξι και επτά μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκαν από το αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο της Ρόδου οι δύο Σουηδοί τουρίστες, οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την ελληνική σημαία από το κτήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Οι δύο Σουηδοί, 19 ετών, καταδικάστηκαν με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας για προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας.



Αλλοδαποί προσπάθησαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από το κτίριο της ασφάλειας Ρόδου

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη Ρόδο, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρόδου, δύο 19χρονοι αλλοδαποί (Σουηδοί), οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν την ελληνική σημαία που βρίσκεται έξω από το κτίριο που στεγάζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στο κέντρο της πόλης.



Με 50.500 πυροτεχνήματα συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο

Για κατοχή 50.500 πυροτεχνημάτων συνελήφθη χθες 68χρονος σε χωριό της Ρόδου και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.



Ρόδος: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στην παραλία του Ζέφυρου

Το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4), εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στην παραλία του Ζέφυρου, στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, λουόμενοι που αντίκρισαν το μακάβριο εύρημα, ειδοποίησαν άμεσα τις αρμόδιες Αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.