Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας



Χάος επικρατεί και σήμερα στους δρόμους της Αθήνας λόγω της στάσης εργασίας των λεωφορείων και των τρόλεϊ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στα νέα μέτρα.

Η στάση σε λεωφορεία και τρόλεϊ σε συνδυασμό με την καταρρακτώδη βροχή έχουν προκαλέσει «ασφυξία» σε πολλές κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας στις 08:09, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ.Αθηνών (έξοδος), στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος και συγκεκριμένα από Πειραιώς προς την Αττική Οδό, και στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) από τη Λυκόβρυση προς τα ΚΤΕΛ. Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από Μαρούσι προς Αμπελόκηπους, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού και στη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) από Ελληνικό προς Νέο Φάληρο.

Η κίνηση είναι αυξημένη επίσης στην είσοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, στην Πέτρου Ράλλη, στην Αλεξάδρας, στη Μεσογείων, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Καλλιρόης, στη Σταδίου και την Πειραιώς.