Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

χάος



Χάος στη Βενεζουέλα: Ξανά στους δρόμους οι πολίτες

Οι δύο αντίπαλοι ηγέτες στη Βενεζουέλα, ο νόμιμος πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο και ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος Χουάν Γουαϊδό, καλούν σήμερα τους οπαδούς τους να βγουν για να διαδηλώσουν στους δρόμους της χώρας, η οποία έχει βυθισθεί στο χάος εξαιτίας μίας γενικής βλάβης στην τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα, για την ευθύνη της οποίας αλληλοκατηγορούνται οι δύο πλευρές.



Χάος στους δρόμους της πρωτεύουσας λόγω της κακοκαιρίας (Φωτό)

Το απόλυτο χάος επικρατεί αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας λόγω της κακοκαιρίας, που συνεχίζεται μεν, με μικρότερη ένταση δε. 

Κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας είναι μπλοκαρισμένες με αποτέλεσμα οι οδηγοί να βρίσκονται ακινητοποιημένοι με τα οχήματά τους και τα νεύρα όπως είναι φυσικό να είναι τεντωμένα. 



Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα λόγω της κακοκαιρίας. Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κυκλοφορία σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την τροχαία αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα εξής σημεία: 

 

Χάος στη Ζιμπάμπουε: Στρατός στο δρόμο - Συνελήφθη ο υπουργός Οικονομικών

Στο χάος φαίνεται ότι βυθίζεται η Ζιμπάμπουε καθώς στρατιώτες και τεθωρακισμένα οχήματα έχουν κλείσει δρόμους για να αποκλείσουν την πρόσβαση στα γραφεία της κυβέρνησης, το κοινοβούλιο αλλά και τα δικαστήρια στο κέντρο της Χαράρε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το πρακτορείο Ρόιτερς.



Αλαλούμ με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Τι θα συμβεί με το χάρτινο εισιτήριο

Το αλαλούμ με το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) επιχειρεί να βάλει σε τάξη το αρμόδιο υπουργείο. Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Ν. Μαυραγάνης, προχώρησε σε διευκρινίσεις.