Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

αθήνα



Στην ουρά για την Ακρόπολη με 48 βαθμούς κελσίου. Δείτε εικόνες από θερμική κάμερα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η θερμή εισβολή στη χώρα μας, ενώ η ΕΜΥ σήμερα επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιοδείνωσης του καιρού.



Φ.Μπελέρης: Oι πρώτες δηλώσεις του από την Αθήνα – «Ο αγώνας για δημοκρατία συνεχίζεται»

Τις πρώτες του δηλώσεις από την Αθήνα έκανε ο Φρέντι Μπελέρης ο οποίος βγήκε σήμερα από τις αλβανικές φυλακές με πενθήμερη άδεια.

Στο αεροδρόμιο υποδέχθηκαν τον Φρέντι Μπελέρη που βγήκε με άδεια για να ορκιστεί ευρωβουλευτής αύριο στο Στρασβούργο, συγγενείς και φίλοι του, ανάμεσά τους και ο πρώην υπουργός Σταύρος Παπασταύρου.



Τους 160 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας – Τι κατέγραψε θερμική κάμερα

Ο παρατεταμένος καύσωνας που βιώνουμε τα τελευταία 24ωρα έχει δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα που δυσκολεύει κυρίως όσους κινούνται στα μεγάλα αστικά κέντρα.



Υπάλληλοι σε ρόλο εκβιαστή απειλούσαν καταστηματάρχες της Αθήνας

Ζητούσαν χρήματα με σκοπό να εξαφανιστούν οι καταγγελίες και να μην υπάρχουν πρόστιμα, κυρίως στο ζήτημα των τραπεζοκαθισμάτων. Για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε καταστηματάρχες μίλησε το πρωί της Δευτέρας  ο Βασίλης Μπόκος, γενικός γραμματέας του Δήμου Αθηναίων.



Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας: Πότε σταματά και θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα όλα τα οχήματα

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα ώστε όλα τα οχήματα να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας καθώς λήγει το μέτρο του δακτυλίου ενόψει καλοκαιριού.

Ο δακτύλιος αναμένεται να πάψει να ισχύει από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 και θα τεθεί εκ νέου σε ισχύ τον ερχόμενο Οκτώβριο, γύρω στα μέσα του μήνα.



Έλενα Ακρίτα κατά Χάρη Δούκα: Οι Αθηναίοι δεν μπορούν να σταθούν από τη μπόχα στους δρόμους

Επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, εξαπολύει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, κατηγορώντας τον πως δεν κάνει τη δουλειά του, την ώρα που ο ίδιος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.