Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

βροχη



Κόλαση οι δρόμοι στην Αττική, άνοιξαν οι ουρανοί

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική, με τη βροχόπτωση να είναι πολύ έντονη την τελευταία ώρα. Η κίνηση στους δρόμους είναι εξαιρετικά αυξημένη, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στον παρακάτω «κόκκινο» χάρτη.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση τώρα στους δρόμους.



Αυτό το ήξερες; – Πώς λέγεται στα ελληνικά η ομπρέλα;

Υπάρχουν πολλές λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά οι οποίες δεν έχουν ελληνική προέλευση, αλλά τις έχουμε δανειστεί από άλλες γλώσσες.



Καιρός : Νέα επιδείνωση τη Δευτέρα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τη Δευτέρα (5/9) με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, ωστόσο, την Τρίτη αναμένεται βελτίωση.



Γιάννενα: Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι – Κινδύνευσε οδηγός

Δυνατό μπουρίνι έπληξε νωρίς το απόγευμα, την πόλη των Ιωαννίνων. Χρειάστηκαν 20 λεπτά για να μετατραπούν οι δρόμοι σε ποτάμια στο κέντρο της πόλης. Μαζί με την έντονη βροχόπτωση έπνεαν ισχυροί άνεμοι που σάρωσαν το λεκανοπέδιο.



«Θάλεια»: Πλησιάζει στην Αττική η κακοκαιρία

Βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι και στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Θάλειας», σύμφωνα το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τον νομό Θεσσαλονίκης και τα φαινόμενα προκάλεσαν πλήθος προβλημάτων, κυρίως στη περιοχή του Λαγκαδά.



Meteo: Πιθανότητα βροχής στη διάρκεια του Μαραθωνίου της Αθήνας

Νέο κύμα βροχών και καταιγίδων αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα από τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου έως και τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).