Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

κυκλοφοριακο



Κόλαση η Συγγρού λόγω έργων - Τι λέει για αυτό η περιφέρεια Αττικής

Καθημερινό πλέον το κυκλοφοριακό χάος στη λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα. Λόγω των έργων οι δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας παραμένουν κλειστές. Απάντηση για τη 15νθήμερη ταλαιπωρία δίνει η Περιφέρεια Αττικής.



H Βολιβία έλυσε το κυκλοφοριακό με.. τελεφερίκ: Μεταφέρουν 3000 έως 4000 επιβάτες ανά ώρα

Ο ουρανός της Λα Παζ στη Βολιβία γίνεται όλο και πιο πολύχρωμος. Κόκκινες, πράσινες και κίτρινες καμπίνες τελεφερίκ πετούν ψηλά πάνω από τις στέγες της πόλης. Σιγά-σιγά προστέθηκαν καφέ, πορτοκαλί και μωβ καμπίνες. Κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει και μια γραμμή τελεφερίκ.



Επιστρέφει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

Ξεκινούν τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 τα μέτρα του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας, με αξιοσημείωτη καθυστέρηση σε σχέση με άλλες χρονιές που οι περιορισμοί έμπαιναν σε εφαρμογή στις αρχές Οκτωβρίου ή ακόμη και νωρίτερα. 



Αυξημένη κίνηση στο κέντρο της Αθήνας

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι οδηγοί και το επιβατικό κοινό, καθώς, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στο μετρό, αναμένεται να είναι αυξημένη η κίνηση, σύμφωνα με την Τροχαία, σε όλους τους οδικούς άξονες που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας.



Γύρος της Αθήνας: Κυκλοφοριακό χάος! Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Ο Γύρος της Αθήνας πραγματοποιείται σήμερα (22.10.2017) για 31η φορά. Για αυτό η τροχαία προχώρησε σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.



Κυκλοφοριακό "έμφραγμα" στους δρόμους της Αθήνας – Ποια σημεία να αποφύγετε

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» όσοι οδηγοί εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για τις καλοκαιρινές τους άδειες, καθώς παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος...

Σύμφωνα με την Τροχαία τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισού και ειδικότερα στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας από Ρέντη μέχρι Μεταμόρφωση.