Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

δρόμοι



Βύρωνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου- Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί

Η αθλητική εκδήλωση «Δρόμοι Ελεύθεροι» που θα διεξαχθεί την Κυριακή (31/3) στο Βύρωνα θα επιφέρει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.



Κόλαση οι δρόμοι στην Αττική, άνοιξαν οι ουρανοί

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική, με τη βροχόπτωση να είναι πολύ έντονη την τελευταία ώρα. Η κίνηση στους δρόμους είναι εξαιρετικά αυξημένη, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στον παρακάτω «κόκκινο» χάρτη.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση τώρα στους δρόμους.



Μία στις δύο τροχονομικές παραβάσεις στην Κεντρική Μακεδονία αφορά την υπερβολική ταχύτητα οχήματος

Τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Δεκέμβριο του έτους 2023, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής δημοσίευσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο σε Αθήνα και Πειραιά λόγω του εορτασμού των Θεοφανείων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο, Σάββατο 6 Ιανουαρίου, σε Αθήνα και Πειραιά λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Θεοφανείων στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη και στη Δεξαμενή του Δήμου Αθηναίων, καθώς και στον Κεντρικό Λιμένα Πειραιά.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:



Αύξηση στα οδικά τροχαία τον Οκτώβριο – 42 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ένα μήνα στην άσφαλτο

Αύξηση 5,5% σημείωσαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, τον Οκτώβριο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, και ανήλθαν σε 1.081 τον αριθμό.



Ρόδος: Δρόμοι μετεαράπηκαν σε ποτάμια από τη βροχή

Πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται στο οδικό δίκτυο της Ρόδου, που προκλήθηκαν από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε νωρίς το πρωί το νησί.

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στην περιοχή του Αρχαγγέλου, με οδηγούς εγκλωβισμένους, ενώ κλειστά παρέμειναν τα σχολεία της περιοχής.