Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Στον Έβρο αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών



Στον Έβρο αναμένεται να μεταβεί αυθημερόν αύριο Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, προκείμενου να στηρίξει τους ακρίτες και τις ένοπλες δυνάμεις που υπερασπίζονται τα σύνορα της Πατρίδος μας, από την προσπάθεια εισβολής χιλιάδων μεταναστών.

Ο Μακαριώτατος θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς στο Διδυμότειχο, όπου και θα έχει συνάντηση με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες της περιοχής της Θράκης.   Εν συνεχεία θα μεταβεί στις Καστανιές, ενώ θα επισκεφθεί τη Γέφυρα Πετάλουστα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Το ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο στη γέφυρα των Κήπων του Έβρου επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε και συνεχάρη το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα του ποταμού φυλάσσοντας τα σύνορα. Νωρίτερα, επισκέφθηκε τη στρατιωτική μονάδα στους Κήπους του Έβρου.

«Δεν θα περάσει κανείς παράνομα στη χώρα», υπογράμμισε ο κ.Μητσοτάκης ενώ συνομιλώντας με αξιωματικούς τόνισε: «Να στείλουμε, εδώ από τον Έβρο, μήνυμα. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανέναν, ο οποίος θέλει να χρησιμοποιεί κατατρεγμένους ανθρώπους για να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς. Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό το οποίο γίνεται, χαίρομαι που βλέπω ότι το ηθικό είναι στην κυριολεξία ακμαιότατον. Σας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνετε ακριβώς αυτό που πρέπει. Τίποτα λιγότερο. Αυτό μας γεμίζει όλους με παρά πολλή σιγουριά, να μπορεί ο καθένας να κάνει τη δική του δουλειά. Και πάλι συγχαρητήρια».

Δείτε περισσότερα στο orthodoxianewsagency.gr