Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

24 °C

Σήμερα, 20. Οκτωβρίου 2019

ΜητσοτακηςΜητσοτάκης: Κινηθήκαμε με σχέδιο για το μεταναστευτικό

Τον τρόπο που έχει κινηθεί έως τώρα η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των αυξημένων προσφυγικών - μεταναστευτικών ροών υπερασπίσθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής, στις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε με επισκόπηση των βασικών ζητημάτων που απασχόλησαν τη Σύνοδο:Βρυξέλλες: Η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του κάνοντας επισκόπηση των εργασιών της Συνόδου. Ειδικά για το Brexit ο κ.Μητσοτάκης εξέφρασε την ελπίδα ότι η συμφωνία θα γίνει αποδεκτή από το βρετανικό κοινοβούλιο.Συνομιλία Μητσοτάκη – Τουσκ την Τετάρτη για το ζήτημα της Τουρκίας

Στην ατζέντα της επερχόμενης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ το θέμα της Τουρκίας, όπως ενημέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνεργασίας Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου, στο Προεδρικό Μέγαρο της Ηλιούπολης, ξεναγήθηκε στην ιερά μονή Αγίου Γεωργίου, στην παλαιά πόλη του Καΐρου.Καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας στην τριμερή Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου στο ΚάιροΟ Μητσοτάκης, ο Πομπέο, ο καιρός και οι… γραβάτες..

Χαλαρή συζήτηση είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μάικ Πομπέο, πριν ξεκινήσει η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.
 
 

Ο κ. Μητσοτάκης φάνηκε να σχολιάζει τον καιρό, καθώς έδειξε τον ουρανό στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών.Μητσοτάκης σε Πομπέο: Η Τουρκία παραβιάζει κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο

Την προκλητικότητα της Τουρκίας έθεσε με το… καλημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Μάικ Πομπέο, κατά την συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί του Σαββάτου (05.10.2019).
Ο Πρωθυπουργός καλωσόρισε τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, λέγοντας του πως «ευτυχώς ο καιρός δεν μας τα χάλασε».