Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου από τον Άγιον Όρος στη Νέα Ιωνία



Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνος στα πλαίσια των 90 ετών από την θεμελίωση του Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας έχει την ιδιαίτερη τιμή και την ξεχωριστή ευλογία να υποδεχθεί από την Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους την θαυματουργό και πάνσεπτη Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου, το μοναδικό κειμήλιο από την επίγειο ζωή της Παναγίας μας

Η επίσημος υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου, την οποία θα προσκομίσει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5.30μ.μ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας (Λεωφ. Ηρακλείου 340 & Κώστα Βάρναλη) από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, τον ιερό κλήρο, τις αρχές του τόπου και όλο τον ευσεβή λαό.

Η Αγία Ζώνη θα παραμείνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία από τις 3 – 13 Νοεμβρίου και καθημερινώς θα τελείται η Θεία Λειτουργία, Ιερές Παρακλήσεις, Εσπερινός και κάθε βράδυ Ιερά Αγρυπνία.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως