Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

Τιμία



Στιγμές από την Θεία Λειτουργία παρουσία της Θαυματουργής Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Δείτε στιγμιότυπα από την Θεία Λειτουργία που ετέλεσε ο Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός στην Κύπρο επι τη ελεύσει της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.
 
Χιλιάδες πιστοί προσκύνησαν την Τιμία Κάρα και παρακολούθησαν τις θείες ακολουθίες.
 


Μεγαλειώδης υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου στο Μεσολόγγι (ΦΩΤΟ)

Μεγαλειώδης υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου από πλήθος κόσμου στο Μεσολόγγι σήμερα το απόγευμα.

Το ιερό θεομητορικό κειμήλιο  προσκόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Γέροντας Εφραίμ στον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.



Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Αναχώρηση ΤιμίαςΖώνης από τη Ν. Ιωνία

Πανηγυρική Θεία λειτουργία τελέσθηκε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 επί τη ιερά μνήμη του Αγ. Ιωάννου αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου ενώπιον της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου, η Οποία και φιλοξενήθηκε από τις 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας στα πλαίσια των 90 ετών από τη θεμελίωση του Μητροπολιτικού Ναού.

 



Η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου από τον Άγιον Όρος στη Νέα Ιωνία

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνος στα πλαίσια των 90 ετών από την θεμελίωση του Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας έχει την ιδιαίτερη τιμή και την ξεχωριστή ευλογία να υποδεχθεί από την Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους την θαυματουργό και πάνσεπτη Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου, το μοναδικό κειμήλιο από την επίγε



Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ στην Καρδίτσα

Οπως αναφέρεται σε ανακοινωθέν της Μητροπόλεως Θεσασλιώτιδος: «Το εσπέρας της Παρασκευής στην κεντρική είσοδο του Ιερού μας Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης ο Σεβασμιώματος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, ο Κλήρος με επικεφαλής τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π.