Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

ζωνη



Η Αγία Ζώνη της Παναγίας στην Τρίπολη

Λίγο μετά τις 18:30 του Σαββάτου, οι κάτοικοι της Τρίπολης και των γύρω περιοχών, με συγκίνηση και δάκρυα, υποδέχθηκαν την Αγία Ζώνη της Παναγίας, στην κεντρική πλατεία της πόλης τους.



Ξέσπασε πυρκαγιά στη ζώνη αποκλεισμού του Τσερνόμπιλ

Μια μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη «ζώνη αποκλεισμού» γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο του Τσερνόμπιλ, στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές διαβεβαιώνοντας ότι δεν παρατηρήθηκε καμία επικίνδυνη αύξηση της ραδιενέργειας στην περιοχή.



Τέλος το Εδώ από τον ΣΚΑΪ. Οι πρώτες δηλώσεις της Ντορέττας

Για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου οι οποίες περιλαμβάνουν και την εκπομπή της, «ΕΔΩ».



Μεγαλειώδης υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου στο Μεσολόγγι (ΦΩΤΟ)

Μεγαλειώδης υποδοχή της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου από πλήθος κόσμου στο Μεσολόγγι σήμερα το απόγευμα.

Το ιερό θεομητορικό κειμήλιο  προσκόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Γέροντας Εφραίμ στον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.



Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Αναχώρηση ΤιμίαςΖώνης από τη Ν. Ιωνία

Πανηγυρική Θεία λειτουργία τελέσθηκε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 επί τη ιερά μνήμη του Αγ. Ιωάννου αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου ενώπιον της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου, η Οποία και φιλοξενήθηκε από τις 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας στα πλαίσια των 90 ετών από τη θεμελίωση του Μητροπολιτικού Ναού.

 



Η Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου από τον Άγιον Όρος στη Νέα Ιωνία

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνος στα πλαίσια των 90 ετών από την θεμελίωση του Μητροπολιτικού Ναού των Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας έχει την ιδιαίτερη τιμή και την ξεχωριστή ευλογία να υποδεχθεί από την Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους την θαυματουργό και πάνσεπτη Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου, το μοναδικό κειμήλιο από την επίγε