Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Τι συμβαίνει με την υγεία του Ανδρέα Μπάρκουλη;



Η Μαρία Μπάρκουλη μίλησε στην εκπομπή «Με το καλημέρα» για την ζωή της με τον Ανδρέα Μπαρκουλη, αλλά και την κατάσταση υγείας του ηθοποιού.

«Όταν ήταν στο Δρομοκαΐτειο τον είδα στην τηλεόραση που έκλαιγε και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, χωρίς να είναι το ίνδαλμά μου ο Ανδρέας, και πήρα μία φίλη και πήγαμε να τον δούμε, όπως πήγαινε πολύς κόσμος» λέει η σύζυγος του και εκμυστηρεύεται πως στην αρχή δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, ωστόσο εκείνος έκανε διάφορα πράγματα που ήταν αδύνατο να μείνι κρυφό. «Δεν ήθελα να το ξέρει κανείς. Προσπάθησα να μείνει κρυφή η σχέση μας, αλλά έκανε τέτοια πράγματα που δεν μπορούσε να κρατηθεί κρυφό. Έκανε πράγματα που δεν είχε κάνει για μένα άλλος άντρας, που δεν είχα ζήσει με κάποιον άλλον.»

Για το γάμο τους: «Είχα αναβάλει το γάμο τρεις φορές, μέχρι που με πήραν από το δημαρχείο, τους είχε βάλει να με παρακαλέσουν και πήγα.»

Για την κατάσταση της υγείας του: «Έχει ανοίξει τα μάτια του. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα η υγεία του. Δυο μέρες μετά την εντατική μου τον έδωσαν να πάω σπίτι. Χρειάζομαι νοσοκόμα, χρειάζομαι οξυγόνο, χρειάζομαι το υπόστρωμα για να μην ανοίξει άλλο. Η ζωή μου είναι πάρα πολύ πιεσμένη και είμαι πιεσμένη και εγώ. Η υγεία του είναι κλονισμένη, έχω και δεν έχω ελπίδα.»

Η Μαρία Μπάρκουλη ξεσπά ακόμα για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ασιτία του ηθοποιού: «Το ότι δεν μπορούμε να τρώμε καθημερινά κρέας, νομίζω είμαστε εμείς και ο μισός ελληνικός λαός. Στον Ανδρέα δεν παράγει ερυθρά πια ο μυελός των οστών, με αποτέλεσμα να πέφτει ο αιματοκρίτης του. Πήγε πάρα πολύ μακριά αυτή η ιστορία. Είναι ψέμα!». 

«Θέλω να διδάξω στον γιο μου τι σημαίνει οικογένεια» υποστηρίζοντας την απόφαση της να παραμείνει στο σπίτι ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ενώ λυγίζει όταν αναφέρεται στην εκδρομή που έκαναν χάρη στους κουμπάρους τους «Ο Λευτέρης να φανταστείς τον κουβαλούσε σαν μικρό παιδί. Τον έβλεπες και λειτουργούσε σαν μωρό γιατί ήξερε ότι έχει δίπλα του δυο ανθρώπους που τον αγαπούν. Αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι να τον βγάλουν έξω, ποιος θα τον έβγαζε;»