Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

μαρια



Μ.Ιωαννίδου για Π.Φιλιππίδη: «Έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή»

Η Μαρία Ιωαννίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης αφού κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.



Ο μοιραίος έρωτας Ωνάση - Κάλλας

Ο Ωνάσης και η Κάλλας γνωρίστηκαν το 1957, σε μια δεξίωση που διοργάνωσε η γνωστή κοσμικογράφος της εποχής, Έλσα Μάξγουελ. Ο μεγιστάνας έβαλε στο στόχαστρο την Ελληνίδα ντίβα της όπερας, αλλά δεν είχε την ευκαιρία να τη φλερτάρει ανοιχτά.



Η Μαρία πάλεψε για τη ζωή της: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το άγριο μαχαίρωμα στη Λαμία

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το αιματηρό περιστατικό που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Λαμίας. Σε ότι αφορά την υγεία της 25χρονης Μαρίας, πάει καλύτερα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει από την Εντατική του ΓΝ Λαμίας, ωστόσο έχει ακόμα μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της.



Ηράκλειο: Ράγισαν κι οι πέτρες στο τελευταίο αντίο της αδικοχαμένης 18χρονης

Έμαθε ότι πέρασε εκεί που ήθελε μετά τις Πανελλήνιες και το ίδιο βράδυ βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο... Το Ηράκλειο είπε το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Μαρία.

 

Έτσι σκοτώθηκε η Μαρία Ιατρού στην Αμφιλοχία

Νέα στοιχεία προκύπτουν  για το υπόθεση της  Μαρίας Ιατρού  η οποία ανασύρθηκε νεκρή  μέσα από το αυτοκίνητό της που βρέθηκε στη θάλασσα της Αμφιλοχίας.