Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η Pink δηλώνει ευτυχισμένη με τα κιλά της, το φαγητό και το χαλούμι!



Θα απολαύσω το να βάλω κιλά και να είμαι ευτυχισμένη! Αυτό απαντά η διάσημητραγουδίστρια Pink σε όσους ασχολούνται με τα κιλά που έχει πάρει τελευταία!

"Όταν είμαι σε περιοδεία, τρώω πολύ γιατί γυμνάζομαι σχεδόν 4 ώρες την ημέρα: δυο ώρες το show, ενώ επιπλέον κάνω yoga και ασκήσεις. Αλλά υπάρχει το εξής θέμα: όταν επιστρέφω σπίτι συνεχίζω να τρώω το ίδιο! Οπότε όταν με ρωτάνε, “τι θα κάνεις τώρα;” τους απαντώ “θα απολαύσω το να βάλω κιλά και να είμαι ευτυχισμένη!"

Η 36χρονη τραγουδίστρια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Food and Wine» ρωτήθηκε πάλι για αυτό το θέμα. Η ίδια, απάντησε με ειλικρίνεια λέγοντας ότι της αρέσει το φαγητό και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα κιλά που έχει πάρει.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως παρακολουθεί μαθήματα μαγειρικής, ενώ το υλικό που της αρέσει να χρησιμοποιεί περισσότερο είναι το κυπριακό χαλούμι!

Η 36χρονη τραγουδίστρια η οποία είναι παντρεμένη με τον Κάρι Χαρτ και έχει μια 3χρονη κόρη δηλώνει ότι της αρέσει το φαγητό και δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίρνει κιλά!