14			
						
				Δεκεμβρίου			
						
				2018			
						
				- 19:24			
		
		
											Τελευταία τροποποίηση στις 				14 Δεκεμβρίου, 2018 - 19:27					
	
Υλικά για 4 άτομα
- 1 κιλό μπαρμπούνια
 - 1/2 ποτήρι ούζο
 - αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο χρειαστεί για το αλεύρωμα
 - αλάτι
 - ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
 
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε τα μπαρμπούνια, τα πλένετε καλά, τα αφήνετε να στραγγίξουν και τα ραντίζετε με ούζο.
 - Στην συνέχεια τα αλατίζετε, τα αλευρώνετε καλά (τινάζοντας να φύγει το περιττό αλεύρι πριν τα τηγανίσετε).
 - Βάζετε το λάδι στο τηγάνι και τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν.
 - Τα σερβίρετε σε πιατέλα με φέτες λεμονιού.