Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συνάντηση Πρώτων Κυριών: Αυστηρή η Μελάνια, χαμογελαστή η Μπριζίτ -Με γόβες που «σκοτώνουν»



Η Μελάνια Τραμπ εντυπωσιάζει πάντα με τις στιλιστικές της επιλογές στις δημόσιες εμφανίσεις της και η σημερινή ημέρα δεν διέφερε καθώς την υποδέχθηκε η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν στο Παρίσι.

Η Πρώτη Κυρία ήταν υπέρκομψη όσο ποτέ άλλοτε με ένα μπλε σκούρο, μίντι βαμβακερό φόρεμα με ζώνη.
Οι δύο Πρώτες κυρίες στο Μέγαρο των ΗλυσίωνΟι δύο Πρώτες κυρίες στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Η 48χρονη Μελάνια συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο του αγαπημένου της Γάλλου σχεδιαστή Christian Louboutin αξίας 550 λιρών και μαύρα δερμάτινα γάντια.
Η Μελάνια επέλεξε ένα ασυτηρίο μαύρο φόρεμαΗ Μελάνια επέλεξε ένα ασυτηρίο μαύρο φόρεμα

Και παρόλο που ο καιρός ήταν βροχερός, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε να μην φορέσει καλσόν ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιάσει σε έναν κότσο σινιόν, καθώς συναντήθηκε με την Μπριζίτ πριν από το γεύμα τους με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν στο Μέγαρο των Ηλυσίων στο Παρίσι.
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε με έναν κότσο σινιόν ενώ η Μπριζίτ επέλεξε για άλλη μία φορά να αφήσει κάτω τα μαλλιά τηςΗ Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε με έναν κότσο σινιόν ενώ η Μπριζίτ επέλεξε για άλλη μία φορά να αφήσει κάτω τα μαλλιά της

Η Μελάνια έφτασε στο προεδρικό Μέγαρο, εν μέσω βροχής, αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου κάτω από την μεγάλη ομπρέλα της που φυσικά δεν κρατούσε η ίδια.
Η Μπριζίτ υποδέχθηκε την Μελάνια στα σκαλιά του προεδρικού Μεγάρου χαμογελαστή όπως πάνταΗ Μπριζίτ υποδέχθηκε την Μελάνια στα σκαλιά του προεδρικού Μεγάρου χαμογελαστή όπως πάντα

Αφού βγήκε από το μαύρο αυτοκίνητο, την Πρώτη Κυρία υποδέχθηκε θερμά η Μπριζίτ στα σκαλιά του προεδρικού Μεγάρου.
Η Μπριζίτ επέλεξε ένα μπλε σύνολο Louis Vuitton αξίας 1.800 ευρώΗ Μπριζίτ επέλεξε ένα μπλε σύνολο Louis Vuitton αξίας 1.800 ευρώ

Την ίδια ώρα και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ ήταν για άλλη μία φορά πολύ κομψή με ένα κοστούμι Louis Vuitton αξίας 1.800 ευρώ, χρώματος μπλε με λεπτομέρειες από χρυσά κουμπιά. Η Μπριζίτ υποδέχθηκε την Μελάνια ευγενικά και οι δύο έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενες που είδαν η μία την άλλη την ώρα που έκαναν χειραψία και φιλήθηκαν σταυρωτά.
Ακόμη και οι γόβες της ήταν στην ίδια απόχρωση με το φόρεμαΑκόμη και οι γόβες της ήταν στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα

Σταματώντας στην κορυφή των σκαλοπατιών του προεδρικού Μεγάρου, η Μελάνια και η Μπριζίτ γύρισαν προς τα πλήθη και χαιρέτησαν τον κόσμο χαμογελαστές, προτού μπούνε μέσα.
Οι δύο Πρώτες Κυρίες λατρεύουν τις ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτοΟι δύο Πρώτες Κυρίες λατρεύουν τις ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια έφτασαν χθες το βράδυ στο Παρίσι για να συναντηθούν με παγκόσμιους ηγέτες και να τιμήσουν την 100η επέτειο από το τέλος του Α’ παγκοσμίου Πολέμου στις 11 Νοεμβρίου.