Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Μπριζίτ Μακρόν



Συνάντηση Πρώτων Κυριών: Αυστηρή η Μελάνια, χαμογελαστή η Μπριζίτ -Με γόβες που «σκοτώνουν»

Η Μελάνια Τραμπ εντυπωσιάζει πάντα με τις στιλιστικές της επιλογές στις δημόσιες εμφανίσεις της και η σημερινή ημέρα δεν διέφερε καθώς την υποδέχθηκε η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν στο Παρίσι.



Οι Πρώτες Κυρίες στις Βρυξέλλες

Η Μελάνια Τραμπ, η Μπριζίτ Μακρόν, η Εμινέ Ερντογάν μαζί με άλλες Πρώτες Κυρίες βρέθηκαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.



Αποκαλύψεις από τη Μπριζίτ Μακρόν για τη Μελάνια Τραμπ

Οι δύο πρώτες κυρίες Μπριζίτ Μακρόν και Μελάνια Τραμο ήρθαν κοντά και κατάφεραν να γνωριστούν καλύτερα κατά την επίσκεψη του γαλλικού προεδρικού ζεύγους στην Ουάσινγκτον.

Σε συνέντευξη της στη γαλλική εφημερίδα Le Monde, η Μακρόν μίλησε για την Μέλανια Τραμπ κάνοντας μερικές αποκαλύψεις.



Στιλιστική "κόντρα" ανάμεσα σε Μελάνια και Μπριζίτ στον Λευκό Οίκο [ΦΩΤΟ]

Φωτιά έβγαλαν τα φλας των φωτογράφων στην εικόνα των δύο Πρώτων Κυριών των ΗΠΑ και της Γαλλίας, κατά την τελετή υποδοχής των Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν στον Λευκό Οίκο.

Λευκό χρώμα επέλεξαν και οι δύο, με τη Μελάνια Τραμπ να φαίνεται να κερδίζει στη στιλιστική μάχη ανάμεσα στις δύο κομψές συζύγους, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.



Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν στο μαυσωλείο του Ταζ Μαχάλ

«Το τερπνόν μετά του ωφελίμου» συνδύασε στο επίσημο ταξίδι του στην Ινδία το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας. Από την Παρασκευή ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στη χώρα της νότιας Ασίας με στόχο την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του Παρισιού και του Νέου Δελχί.



Μπριζίτ Μακρόν: Ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας είναι πιο εύκολος από όσο νόμιζα

Έλαμψε στο ταξίδι με τον Γάλλο πρόεδρο τον Ιανουάριο στην Κίνα, έτυχε θερμής υποδοχής την περασμένη Τετάρτη στην Τυνησία και την Παρασκευή το βράδυ χόρεψε με άνεση στο πλευρό του Εμανουέλ Μακρόν στο προεδρικό Μέγαρο, στη Σενεγάλη. Ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας, μάλλον, δεν δυσκολεύει καθόλου την Μπριζίτ Μακρόν.