Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 -

Οι γονείς που βασάνιζαν τα παιδιά τους απειλούνται ακόμη και με φυλάκιση 94 ετών!Οι γονείς που κρατούσαν αιχμάλωτα και σε άθλιες συνθήκες τα 13 τους παιδιά αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης ακόμη και 94 χρόνων.

Οι γονείς θα αντιμετωπίσουν τόσα πολλά χρόνια φυλάκισης σε περίπτωση που καταδικαστούν και στις 40 κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, όπως για κακοποίηση παιδιών, παράνομη κράτησή και βασανιστήρια.

Μέχρι στιγμής στους γονείς έχει απαγορευτεί να έρθουν σε επαφή με τα παιδιά τους, των οποίων τη φροντίδα έχει αναλάβει το κράτος.

Μάλιστα τα μεγάλα παιδιά της οικογένειας αναμένεται να ζήσουν στο ίδιο σπίτι, ενώ τα μικρότερα παιδιά θα χωριστούν σε δύο διαφορετικά ιδρύματα.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη δεμένο με χειροπέδες, με τον δικαστή να δηλώνει στους κατηγορούμενους πως ουσιαστικά δεν πρόκειται να ξαναδούν ή να επικοινωνήσουν με κανέναν από τα παιδιά τους μέχρι το 2021.

«Από εδώ να το εξής δεν θα πρέπει να παρενοχλείτε, να χτυπάτε, να απειλείτε, να επιτίθεστε, να ακολουθείτε, να περπατάτε μαζί τους, να τους ενοχλείτε, να βλάπτετε την ιδιοκτησία τους, να διαταράσσετε την ειρήνη, να παρακολουθείτε ή να εμποδίζετε την είσοδο των ανθρώπων που αναφέρονται σε αυτή την εντολή», ανέφερε ο δικαστής.

«Επίσης δεν πρέπει να προσπαθείτε να πάρετε τις διευθύνσεις τους ή αν έχετε ηλεκτρονική, τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία μαζί τους», συμπλήρωσε καταλήγοντας πως θα πρέπει να διατηρούν μέχρι το 2021, τουλάχιστον 100 μέτρα απόσταση από τα παιδιά τους.

Να σημειωθεί πως οι γονείς- τέρατα ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμοι στο δικαστήριο, με την μητέρα μάλιστα να χαμογελά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οι γονείς συνελήφθησαν στις 14 Ιανουαρίου, όταν η 17χρονη κόρη τους σκαρφάλωσε πάνω από το παράθυρο τους σπιτιού τους στην Καλιφόρνια και κάλεσε από ένα κινητό τηλέφωνο το 911.