Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

απειλή



S-400 : Δεν είναι απειλή για την Ελλάδα

Οι πωλήσεις των συστημάτων πυραυλικής αντιαεροπορικής άμυνας S-400 δεν συνιστούν καθ' οιονδήποτε τρόπο απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και τέτοιου είδους φόβοι είναι απολύτως αβάσιμοι.



Ηρακλείο: Εργοδότης απείλησε με όπλο εργαζόμενο σε καφετέρια

Σε καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας περιστατικού απειλής εργαζόμενου από τον εργοδότη του με όπλο, προχώρησε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΚΗ) και το Σωματείο Επισιτισμού - Τουρισμού Ηρακλείου.



Εύβοια: Την απείλησαν με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της

Θύμα ληστείας έπεσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας μία 66χρονη στην περιοχή της Παραλίας Αυλίδας Ευβοίας.

Τρεις κουκουλοφόροι μπήκαν στη μονοκατοικία της γύρω στις 10:30 ζητώντας τα χρήματά της. Την απείλησαν με ένα μαχαίρι που άρπαξαν από την κουζίνα, ενώ ένας εξ αυτών χτύπησε την γυναίκα στο χέρι με το μεταλλικό αντικείμενο που κρατούσε.



Βουλγαρία: «Ανέβασε» βίντεο με απειλές για τον πρωθυπουργό και συνελήφθη

Ένα άτομο συνελήφθη στη Βουλγαρία για ανάρτηση απειλητικού βίντεο κατά του πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ.

Η περιφερειακή εισαγγελική αρχή της Βάρνας διέταξε προδικαστική έρευνα σχετικά με ένα μήνυμα στα κοινωνικά μέσα που περιείχε απειλές κατά της ζωής του πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Περιφερειακής Εισαγγελίας.



Καθηγητής καταγγέλλει ότι τον απείλησε ο πατέρας του Ροδίτη για να μη μιλήσει

Καταθέσεις από τους καθηγητές των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, έχει πάρει η ανακρίτρια Ρόδου.

Αίσθηση προκαλεί καθηγητής, ο οποίος καταγγέλλει ότι απειλήθηκε από τον πατέρα του Έλληνα κατηγορούμενου για να μη μιλήσει για την παραβατική συμπεριφορά του γιου του.



19χρονος από την Κοζάνη ομολόγησε ότι απείλησε και βίασε 17χρονη

Στην σύλληψη ενός 19χρονου προχώρησαν οι αρχές της Κοζάνης, μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης κοπέλας.

Σύμφωνα με το kozan.gr, η 17χρονη επέστρεφε χθες το βράδυ στο σπίτι της, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 19χρονο δράστη, που την παρέσυρε σε πυλωτή οικοδομής.