Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

γονεις



Ουγγαρέζος: «Έχασα και τους δύο μου γονείς μέσα σε έξι μήνες – Δεν ήξερα από πού να πιαστώ, έπεσα στο αλκοόλ»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε ότι έχασε τους γονείς τους μέσα σε διάστημα έξι μηνών.

«Έχασα και τους δύο μου γονείς μέσα σε έξι μήνες. Έχουν περάσει πέντε χρόνια. Μέσα από τη δουλειά, βρήκα ένα αχνό φως, δεν ήξερα από πού να πιαστώ. Έπεσα στο αλκοόλ. Η δουλειά με έσωσε», εξήγησε.



Δείτε τους οκτώ τρόπους με τους οποίους ενθαρρύνετε το παιδί σας να μιλήσει

Για να βοηθήσετε το παιδί σας να μιλήσει, καλό είναι να του μιλάτε από την πρώτη ώρα που θα το κρατήσετε στην αγκαλιά σας.

Αν και το παιδί σας θα πάρει τον δικό του χρόνο μέχρι να καταφέρει να μιλήσει κανονικά δείτε πώς θα μπορούσατε να ενισχύσετε και εσείς αυτή του την προσπάθεια.

 

1. Να αναφέρεστε σε όλα τα αντικείμενα και τους ανθρώπους με το όνομα τους



Η ανάγνωση βιβλίων από κοινού με τους γονείς διευκολύνει τη μάθηση στα παιδιά

Σημαντικά οφέλη στην ανάπτυξη της ικανότητας των παιδιών να μαθαίνουν φαίνεται να έχει η ανάγνωση βιβλίων από κοινού με τους γονείς. Σε μια τέτοια διαδικασία, γονείς και παιδιά διαβάζουν μαζί ενώ ο γονέας διατυπώνει ερωτήματα κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης και ενθαρρύνει το παιδί να απαντά ή να σχολιάζει.



Λαμία: Γονείς επιτέθηκαν σε ανήλικους μαθητές έξω από σχολείο

Αγανακτισμένοι γονείς φαίνεται να βρίσκονται πίσω από επίθεση σε μαθητές στη Λαμία. Η υπόθεση βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» αστυνομικών, μετά από καταγγελίες.



Βαρθολομιό: Ορφάνεψε για δεύτερη φορά- Δωδεκάχρονος μετά τους φυσικούς γονείς του έχασε και τους θετούς του από κορωνοϊό

Με το πιο σοκαριστικό τρόπο, χτύπησε η μοίρα ξανά ένα μικρό παιδί, στο Βαρθολομιό, το οποίο ορφάνεψε για δεύτερη φορά, μόλις στα 12 του χρόνια.



Τι πρέπει να κάνουν και να πουν οι γονείς για να προστατεύσουν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε ένα άτομο και το περιγράφει, όπως όνομα, ηλικία, κατοικία, επάγγελμα κ.α. Μάθε στο παιδί σου πώς να τα προστατεύει.

Το μήνυμα αυτό στέλνει μέσω Twitter η Ελληνική Αστυνομία και δίνει μια σειρά από συμβουλές για την προστασία των ανηλίκων από το διαδίκτυο: