Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ναόμι Κάμπελ: Δώρισε τρόφιμα σε νοσοκομεία της Νέας ΥόρκηςH Ναόμι Κάμπελ αποφάσισε να δωρίσει 1.000 καλάθια με τρόφιμα σε πέντε νοσοκομεία σε όλη τη Νέα Υόρκη, τα Mt. Sinai, Montefiore, Harlem Hospital, Coney Island Hospital και Elmhurst Hospital.

Για την καλή της πράξη, η Ναόμι Κάμπελ συνεργάστηκε με την Cipriani Restaurants NYC, για τη δημιουργία του πρώτου της οδηγού διατροφής ενόψει των Χριστουγέννων με τίτλο «Nourishment with Naomi».

Η κίνηση αυτή γίνεται από το σούπερ μόντελ ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της Covid-19.

«Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Αναγνωρίζω και εκτιμώ τον κίνδυνο που διατρέχετε τους τελευταίους εννέα μήνες για να διατηρήσετε την πόλη της Νέας Υόρκης ασφαλή. Παρακαλώ απολαύστε αυτό το μικρό δείγμα εκτίμησης ως έκφραση ευγνωμοσύνης για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε η Κάμπελ.